Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hülyeség odaadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség odaadni a valentinnapi ajándékot szombat este vagyis 2nappal hamarabb?

Figyelt kérdés

Csak mert suli előt vag után adnám doa hétfőn valentinnapkor a lánynak és az nem ojan nyugis körülmények között van és sztem az nem olyan jó, de ha szombat este kihivom az sztem jobb mert nincs 1000 ember meg na sztem értitek miről beszélek :D

Ja és a hülye luzerek nem érdkelnek akik " Mutasd ki a szerelmet egész évben" meg " A valentinnap marhaság" szöveggel jönnek!

2011. febr. 10. 19:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
oké oké :D egyébként szerinted egy kis I Love you-s mackó jó lenne? Mert most sztem egy virá vagy egy bonbon az nem oja jó, mert a virág elhervad a csokiit megeszi és ennyi, de vmi kis akármit ha veszek az örökre meg lesz neki :D
2011. febr. 10. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Hmmm...ez 1 jó kérdés. Általában a csajok szeretik az ilyen plüssös dolgokat, emiatt jó lehet. De én nem 1x kaptam már meg h szeretik a virágot, és jól esik néha 1-1 szál virág. Én is úgy gondoltam h a virág csak ideig-óráig tart, nem az igazi, de adott esetben lehet nyerő lesz. Mivel nem ismerem a csajt így nem olyan könnyű tanácsot adni arról neki vajon mi jöhet be igazán. Esetleg előtte még beszélgess vele, hátha rájössz mi lenne nála ami jobban bejön. A beszélgetés amúgy is jót tesz 1 készülő kapcsolatnak. :)

"életművész"

2011. febr. 10. 22:00
 13/16 A kérdező kommentje:
elég sokat beszélgettünk már :D és sztem örülne neki :D és más ötletem amugysincsen :D
2011. febr. 10. 22:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen. Ez a túllihegett csináltünnep szigorúan éjfélkor kezdődik, és éjfélig tart.
2011. febr. 11. 01:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség. Ne kösd konkrét naphoz az ünnepet....
2011. febr. 11. 08:34
 16/16 anonim válasza:
ILYENkor ha az a nap van akkor az a nap van...Húsvét is csak húsvétkor van
2011. márc. 9. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!