Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség odaadni a valentinnapi ajándékot szombat este vagyis 2nappal hamarabb?
Csak mert suli előt vag után adnám doa hétfőn valentinnapkor a lánynak és az nem ojan nyugis körülmények között van és sztem az nem olyan jó, de ha szombat este kihivom az sztem jobb mert nincs 1000 ember meg na sztem értitek miről beszélek :D
Ja és a hülye luzerek nem érdkelnek akik " Mutasd ki a szerelmet egész évben" meg " A valentinnap marhaság" szöveggel jönnek!
Szerintem tök mind1 mikor adod oda. Amúgy a "luzerek" (ami mellesleg lúzernek írandó, elvégre a looser szóból ered) akik szerint mutasd ki egész évben az érzelmeid lehet kevésbé lúzerek mint te barátom. Komolyan azon aggódsz melyik nap fogod kimutatni h érzel vmit iránta? Mert "hivatalosan" vki 14.-ére időzítette ezt a dolgot? Attól még ez sem különb nap mint bármelyik másik. Szerintem nagyobb lúzerség az ha valaki z év egyetlen napján akar látszat szerelmet élni, mert aznap illik, meg mert arra a napra nevezték ki h ha szeretsz vkit akkor aznap feltűnően kell tenni. Én Amikor tudom meglepem a bnőm, akár 1 képpel, akár 1 kisebb ékszerrel, vagy csak sms-sel. Lehet én vagyok lúzer mert nem csak kirakat szerelmet élek meg hanem egész évben szeretem a bnőm, de te meg jó nagy hülye vagy ha elhiszed h ezen a napon múlik bármi is!
"életművész"
Utolsó írónak amugy igaza van.
Nem CSAK ilyenkor kell kimutatni az érzelmeidet a lány iránt, hanem az év 365 napján ami már nem annyi :D
Ha még nem jártok akkor mondjuk ténylegesen jó pont lehet nála. Egyrészt egyértelműen kimutatod az érzelmeid, másrészt mert a lányok általában szeretik az apró figyelmességeket. :) De ez esetben tényleg aprósággal lepd meg, nehogy úgy érezze "megvenni" akarod a vonzalmát. Ja és így érthető miért ezt a napot választottad. Akkor vedd úgyh nem szóltam. :D Sok sikert a csajhoz! ;)
"életművész"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!