Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mi fontos nektek egy lányban?
agy , vese , máj stb
ezek jó ha van
Ez nagyon viszonylagos...
Nekem pl az, hogy tetszen, legyen becsületes (ne sumákoljon), őszinte, komoly kapcsolatban gondolkodjon, és a szerelmem mellett legyen a barátom is. Szóval legyen társ. :)
19/F
Elöször is, lehet, hogy sekelynek tünik, de legalabb öszinte: a külsö.
Nem az a legfontosabb, de ez az elsö benyomas. Itt nem csak az idealis alakra gondolok, hanem nagyon sok apro dolog, ami alkotja az összkepet. (arcvonasok, szemek, hajanak, körmenek apoltsaga, tartasa, gesztusai...)
A szemelyisegben nekem nagyon fontos a humora. Legyen eletvidam, szellemes, talpraesett, müvelt es kreativ. Ezeknek összessege a legjobban a humorban tud megnyilvanulni. Akivel együtt lehet nevetni, az rögtön szimpatikussa valik.
Amit meg altalanossagban tudok mondani, az, hogy a lany milyennek latja a pasit. Ha tetszik, mutasd ki es maris megnöttek az eselyeid. Egy pasinak eppanyira hizelgö, ha vonzonak talaljak, mint egy nönek. Söt! Ha egy lany szemeben latom azt a ragyogo, dicsö lovagot, aki megtestesiteni igyekszem, akkor öbenni is a meghoditasara valo kiralylanyt fedezem fel.
26/F
Fontos a külső, vannak bizonyos elvárásaim. Ne legyen magasabb, ne legyen testesebb és ne legyen teljesen deszka. Nőies frizurája (rövid is lehet ilyen) és kedves értelmes tekintete legyen.
De ha már annyira szimpatikus a lány, hogy váltunk pár szót és a stílusa, hangja, gesztusai vonzóak, akkor egy-két "hiányosságot" észre sem veszek. Most éppen egy olyan lányért rajongok, akinek az arca nem az esetem, de olyan életvidám, hogy nem lehet nem szeretni.
Fontos a hasonló intelligencia. Ha az érdeklődési körünk nem is egyezik meg teljesen, érdeklődhetünk a másikat foglalkoztató dolgok iránt.
Nálam még nagyon fontos, hogy bírja a tempómat! Ha felébredtem, akkor ébren vagyok! Nem lustálkodom még órákig. Lehet, hogy csak porszívózok, olvasok vagy futok, de szinte mindig csinálok valamit. Hasonlóan lendületes lányt keresek.
Cigi, pia kizárva!
34/F
34/F
Tetszik a gondolkodásmódod :-))
22/L
22/L!
És legalább 22 éves legyen. :-)
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!