Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randizni?
Jó, értem.
Tegyük fel, eljön velem. Milyen témával kezdjem? Meg nem tudom, az hátrány-e, hogy a volt pasija 22 éves, és 18, és a csaj is 18. Ráadásul a volt pasijának már van jogsija, nekem nincs.
Jó, értem.
Tegyük fel, eljön velem. Milyen témával kezdjem? Meg nem tudom, az hátrány-e, hogy a volt pasija 22 éves, ÉN 18, és a csaj is 18. Ráadásul a volt pasijának már van jogsija, nekem nincs.
Beszéljetek a jogsiról.
Ne mondj semmit, egy idő után mond azt: milyen hallgatag vagy. Na erre valahogy reagálni fog.
Ha már randiztok, akkor dicsérd meg a ruháját, a haját, de normálisan, ne vidd túlzásba. Beszélhettek a fodrászról, te hova jársz, ha van egy jó sztorid akor mond el neki. Hihetetlen, hogy 18 évesen nem vagytok ennyire kreatívak.
Amúgy meg ne egy átlagos étterembe vidd el, ha kajálni viszed, hanem mondjuk olyanba, ahol a földön kell ülni, vagy mittudomén. A nők szeretik, ha a hímjük valami újjal rukkol elő. Persze elsőnek egy sima étterem is jó, csak tudd fizetni. Ha nincs jogsid, menjetek taxival. A busznál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!