Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy összejöjjünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy összejöjjünk?

Figyelt kérdés
Van 1 srác, a buszon szoktam látni, és nagyon tetszik. Még soha nem beszéltünk, és nemtudom hogy jelezhetném neki, hogy tetszik nekem. próbáltam már a szemébe nézni, de másmerre nézett :S Amúgy 14 vagyok ő kb 17nek tűnik.. az nem túl öreg?
2009. febr. 9. 19:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%

dee, egy 17 éves az már vén trotty!

Hogy érted, hogy túl öreg? 3 év korkülönbség? Az bakfitty! Viszont Te még túl fiatal vagy! Inkább a töri könyvet lapozd!

De ha végképp nem tudsz parancsolni a vérednek, hát menj oda hozzá, és kérdezz tőle valamit! Pl. hogy hol vette azt a klassz kabátot, inget, satöbbi....

2009. febr. 9. 19:51
 2/15 A kérdező kommentje:
de mi van, ha nem tetszem neki, és hülyének néz?
2009. febr. 9. 20:12
 3/15 anonim ***** válasza:
ez hányas buszon volt?? :D
2009. febr. 9. 20:46
 4/15 hnle ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem öreg.... probálj meg még vele szemezni, ha nem megy akkor nem tehtsz mást csak azt, hogy odamész hozzá, biztos meglepődik majd egy kicsit és venni fogja a lapot.
2009. febr. 9. 21:51
 5/15 anonim ***** válasza:
Hey, azt kerdezed hanyas buszon volt??? Lehet, hogy Te vagy az a bizonyos fiu? :)
2009. febr. 9. 22:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Újjonban elszaporodtak azok a kérdések, hogy pl hogy beszélgessek egy buszon látott fiúval meg hasonló :S:S Hát nem tudom. szerintem első kanyarban ess a karjaiba és akkor nem olyan feltünö hogy akartál nyomulni:D
2009. febr. 9. 22:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Figyelj:)) ha nem mész oda hozzá,akkor sosem fogod megismerni..1 próbát megér...egyik nap menj oda hozzá..kezdj el beszélgetni vele..kérdezd meg,hogy melyik suliba jár?stb..nem kell itt a hátsó szándék :))) ha ő is ismerkedni akar,szívesen fog beszélgetni veled,de ha nem,akk azt nem kell erőltetni...mielőtt leszállsz a buszról mondd neki,hogy örültél a beszélgetésnek,és illedelmesen köszönj el tőle :))(egyébként...lehet,hogy 17 nek néz ki,de fiatalabb...a mai világban ezt már nem nagyon lehet csupán a külsőről eldönteni.Amikor én összejöttem a barátommal azt hittem,hogy idősebb nálam minimum 3 évvel..összejöttem vele..megse kérdeztem,hogy hány éves..eléggé intelligens srác,felsem merült bennem,hogy talán én idősebb vagyok...de azért rákérdeztem,mert tudni akartam,hogy mikor van a szülinapja..meg nem emlékeztem,hogy hány éves...és kiderült,hogy több mint másfél évvel idősebb vagyok nála :)))) vicces volt..de nagyon szerettem..és most ezért nem fogom otthagyni:))) nem a kor a lényeg...)Sok sikert:))
2009. febr. 10. 05:55
 8/15 anonim ***** válasza:

én vagyok a "hányas buszon volt"

azért kérdeztem mert már 2x is volt olyan hogy láttam 1 csajt buszon kb 8.-os és szemeztünk mosolyogtunk, nyuszi voltam odamenni és mai napig bánom :'((

mind2 csaj non cuki volt és én 16 vok ^^

én 1ikel 81-es trolin másikal 85ös buszon 'taliztam'

2009. febr. 10. 18:34
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

:) Ne csináljátok már ezt mai fiatalok, hogy nem meritek megszólítani egymást! Nálunk nincs kannibalizmus, már megettük az utolsó kannibált is!

Tessék szépen beszélgetni, szavakba önteni az érzéseiteket, vágyaitokat! Ha tetszik Neked valaki, menj oda, mondd meg! Ha esetleg visszautasítást kapsz, közel sem annyira rossz, mint rágni a lelkedet... mit kellett volna csinálni!

Sosem fogod annyira megbánni azt amit megtettél, mint azt amit nem!

Oké?

2009. febr. 10. 20:22
 10/15 A kérdező kommentje:
könnyű mondani... de félek a kudarctól nagyon...:(
2009. febr. 11. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!