Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell egy pasi! (? )
Figyelt kérdés
Most úgy odabújnék valakihez, megcsókolnám stb de az kellene nekem most hogy odabujjak egy pasihoz vagy ilyesmi, de nincs senki most és nem tudom mikor lesz. Évfolyamtársak sincsenek, senki. Olyan jó lenne ha lenne valaki akihez oda tudnék bujni meg ilyesmi. Mit csináljak? oké tudom hogy nem valami jó kérdés csak le szerettem volna írni :))2011. febr. 7. 16:06
11/11 anonim válasza:
hány éves vagy és hol laksz?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!