Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell egy pasi! (? )
Figyelt kérdés
Most úgy odabújnék valakihez, megcsókolnám stb de az kellene nekem most hogy odabujjak egy pasihoz vagy ilyesmi, de nincs senki most és nem tudom mikor lesz. Évfolyamtársak sincsenek, senki. Olyan jó lenne ha lenne valaki akihez oda tudnék bujni meg ilyesmi. Mit csináljak? oké tudom hogy nem valami jó kérdés csak le szerettem volna írni :))2011. febr. 7. 16:06
1/11 anonim válasza:
Sokan vagyunk így (mindenki megfelelő neművel), de emiatt kapcsolatba kezdeni értelmetlen. Foglald el magad valamivel. :)
19/F
2/11 anonim válasza:
Szerintem kezdj el nőként viselkedni, mert ez ebben a formában nagyon szánalmas, és elriaszt minden igazi férfit a környékről.
3/11 anonim válasza:
erre mit mondjak XD gyere és bújj XD amíg nem takarod el a fényt addig nem zavar :D
19F
4/11 anonim válasza:
miért riasztaná el ?:D szeretet hiányos [v viszket :D] 1ik se halálos bűn :P
19F
5/11 anonim válasza:
Így van, ahogy első válaszoló mondta. Nem teszel jót magadnak, ha várod a szerelmet. Az úgyis megtalál, ha a nagy könyvben meg van írva. Ha sietteted, az csak azt eredményezi, hogy minden helyes srácban a nagy őt látod, emiatt kihasználnak, és csak csalódni fogsz mindenkiben. Persze ha csak arra kell egy pasi, hogy odabújj hozzá, megcsókold, az már más téma. De feltételezem, te nem ilyen lány vagy :) Szóval, csak légy türelemmel ;) 18/F
6/11 anonim válasza:
Én is éreztem már így gyakran, fiú létemre...
19/F
7/11 Tomika90 válasza:
lehet perpill szeretethiányos vagy...nincs abba semmi rossz, nekem is hányszor megesik ez és ahogy elnézem itt a gyakorikérdéseknél a jelentkező is akadna ha ugy teszed fel a kérdést ;)
8/11 anonim válasza:
Ki mész az utcára és ki kiabálod hangosan, aztán megnézzük mennyi jelentkező lesz:) Jobb, ha az ilyet magadban tartod, de nem bírsz magaddal akkor se száz pasinak mond el:)
9/11 Fülünyúl válasza:
Nyugi, most hogy ide ezt leírtad, özönleni fognak a nyálfolyató, farkukat már beléd képzelő srácok, akik minden ilyen dologban azonnal a barátnőszerzés lehetőségét látják. Úgyhogy majd csak válogatnod kell finnyásan, melyiküknek írsz és bújsz össze valójában is. :)
10/11 anonim válasza:
nincs új a nap alatt, szeretethiányod van, mint ahogy már írták. majd elmúlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!