Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam el hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el hogy én szeretnék vele járni?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy a lányok az osztályba 1 fiút se vesznek komolyan szóval ha megkérdezzük azt hiszik hogy csak hülyülünk xD de én ezt nagyon is komolyan gondolok :S
2009. febr. 9. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Maradj vele kettesben, néz za szemébe, mondd amit mondanod kell és add át a virágot!
2009. febr. 9. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Első hozzászóló véleménye tökéletes!:) Én díjaznám! 18/l
2009. febr. 9. 17:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Csináltam már és megkérdezte hogy kivel fogattál és menyi idő után kell szakítanod velem??? Nem vesz komolyan pedig nekem komolyak a szándékaim :S
2009. febr. 9. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó hülye csajok :D Mondd hogy komoly a szándék.és adj egy puszit neki :P:D
2009. febr. 9. 22:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Mondtam de nem hisz nekem, mert már az osztályban nem 1x csináltak fiúk ilyet. DE ÉN NEM. És a lányoknak az osztályban már minden fiú 1re megy :S NA HOGYAN BIZONYÍTSAM BE SZÁNDÉKAIMAT??? Mert annyit tudok hogy néha járna velem (vagyis amikor foglalkozom a lányokkal) néha meg nem (amikor szarok a fejükre)
2009. febr. 10. 07:18
 6/9 anonim válasza:
Ne add fel!Próbálj meg esetleg beszélni anyukájával,hátha neki hisz!Vagy hívd el,hisz Valentín-nap lesz,és talán észre veszi hogy tényleg komolyan gondolod.Hisz csak nem rontanád el a Valentín-napját!!!És ne feledd:SOHA ne add fel!
2009. febr. 10. 17:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Valentin napom foglalt :( Nagyszülők és keresztszülők jönnek és nem tok elmenni :((((
2009. febr. 10. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Legyél kitartó ha kel elmondod neki töbször is hogy mennyire szereted:)és a lány úgy is észre veszi egy idő után hogy mennyit erölködsz.:)
2009. febr. 11. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy mondd meg neki? Egyszerűen, magyarul, és állj elé...
2009. febr. 14. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!