Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt velem? (többi lent)
Dec. 6 -n ismertem meg 1 csajszit. Msn-en dumálgattunk nagyon sokat. 22-én elhívtam hogy segítsen ajándékokat venni. Majd Dec. 30-án moziba hívtam. Aztán Jan. 6-án is találkoztunk. Sokat nevetettünk szóval nem hiszem hogy csak kényszerből lett volna velem. Az utolsó találkán még teára is meghívott. A találkák közben is és a vizsgaidőszak alatt is sokat beszélgettünk. És a jövő hétre elhívtam közös filmnézésre. Ehhez képest tegnap előtt látom hogy Facebook-on vmi csávóval van párban. Rákérdeztem hogy komoly -e erre azt mondta igen. Meg hogy teljesen friss a dolog.
Most akkor kérdem én hiába udvaroltam neki vagy 2 hónapig?
Pedig nem az a partycsaj mert kedves aranyos gyengéd. Én se vagyok az a partyface rendes srác vagyok nem is vagyok hülye. Annyira ronda se vagyok (legalábbis ahogy mások néznek rám de ez azért elég szubjektív) Ennyire félreismertem volna? :((
vagy csak úgy volt vele hogy haver és stop
19F
Nem voltál Te kicsit lassú? 2 hónapig udvaroltál, ezalatt 4-szer találkoztatok és nem is történt semmi. Am. meg van ez így, lépj tovább. Az a vonat elment.
21f
Talán mert 1 hónapig nem találkoztál vele. Amilyen gyorsan beléptél az ő életbe, az övébe is belépett valaki. Ő meg lehet azt hitte amiért nem hívod gyakrabban találkozni, mégsem komolyak a szándékaid.
De miért nem tőle kérdezed meg hogy ezt miért csinálta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!