Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel tegnap beszélgettem. Járna velem, vagy csak poénból csinálta? és a többi lent:D
Szóval van egy srác,akivel tegnap este nagyon sokat beszélgettem...
Van egy közös ismerősünk aki elég idegesítő..XD
és tegnap kitaláltuk hogy azt mondjuk neki,hogy mi járunk.:) (Csak azért hogy ideges legyen és féltékenyXD mert én tetszem neki)
Meg is beszéltük hogy ma találkozunk...először ketten,aztán meg hívjuk a hülyegyereket is.így is volt.
nagyon jól éreztem magam vele.
És tegnap kiderült az is hogy tényleg szeret:) (az a srác akivel kitaláltuk az egészet)
És most azt játszottuk hogy járunk.és néha nagyon nézett:P
Nem tudom hogy most ő tényleg akarna velem járni,vagy csak úgy hülyeségből csinálta.
Szerintetek?:S
Nagyon jó volt ma velee:Pnagyon aranyos(L)
előre is köszi a válaszokat:)
jah amúgy a gyerek nagyon féltékeny volt.xD
Bajbus(15) a fiú (14):P
Sok a smiley a szövegben.:$ Nem hinném h viccelt sztem.. kezd szorosabbra fűzni a dolgot míg nem késő :)
jó tanács: sok xD-t ne nagyon írj mert gyerekesnek néznek elvétve 1-2t belőhetsz, de mellette használhatsz ":D (:" smiley-kat :)
17/F
első komihoz:okés:)
Másodikhoz:Hát nekem azt mondta hogy szeret meg ilyenek.(6 órát beszélgettünk msnen,ma meg 4et élőben)
az igaz hogy mondta hogy szeret..de nem kérdezte meg hogy járnék e vele.
csak egyszer asszem említette hogy járna velem.:D
na most akkor?:S
sztem nem mer kezdeményezni, lépj te:)
ha 1x mondta akk bizti úgy van
Még első komihoz:
Ő tudja hogy én is szeretem.dee szerintem nem meri megkérdezni hogy járunk e..vagy csak nem akarja:/
köszi:)
De mit mondjak neki?:S
Szia járunk?:DD
nem tudom hogy mondjam neki...lécci segítsetek!!!
hiszel egy 14 éves taknyosnak? ennyi ismeretség után? msn-en nekem már tudod hányszor mondták ugyan ezt? aztán soha nem lett belőle semmi, mert az összes lánynak ezt mondták az illetők.
ja, és 1 személyes megjegyzés: gyerekes dolog így viselkedni valaki mással.
Utsó válaszolónak:
Lehet hogy gyerekes.de ez a hülye sose hagy békén.muszáj volr valamit mondani neki.
Ha tudnád miket mondogat..
Amúgy nem ennyi ismeretség alapján..hanem egy suliba járunk és már régebben is beszélgettünk msnen:)
És már régebben is említette hogy bejövök neki:D
csak azt nem tudom hogy járni is akar e vagy nem
a 15:23as válaszolónak nagyon köszi:)
lehet hogy beszélek vele erről!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!