Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol rejtőznek azok a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol rejtőznek azok a lányok, akik őszinték, szeretetre méltóak, és úgy általánosságba normálisak?

Figyelt kérdés
Hova szoktak menni szórakozni, vagy hol lehet velük találkozni? Hol találnék ilyen lányt?
2011. febr. 5. 19:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én megyek egy év múlva külföldre... Bocsi :D

Viccet félretéve nem sűrűn járok szórakozni. Egyetem mellett nem sok időm és kedvem van rá. De sajnos ha el is megyek, csak r*bancnak néznek, mint a többi nőt. Vagy a leteperéssel azt csinálnak belőlem... (persze csak a többi srác szemében)

Mindenütt találhatsz normális lányt. Meg nem normálisat is. Ez megint olyan kérdés, amire nem nagyon lehet mit írni...

2011. febr. 5. 19:53
 12/25 anonim ***** válasza:

na igen :D de amúgy én ink ezt a "szeretendő" személy felől közelíteném meg :D pl: 1ik ex vmi eszméletlen perverz mosolyt tudott nyomni :D akibe én hülye most bele estem :D az meg hááát :D áh angyal :D

19F

2011. febr. 5. 19:55
 13/25 anonim válasza:
Hát barátom olyan nőt találni, amilyenre te vágysz, igen nehéz bármerre mész is… Valószínűleg előbb lesz telitalálatosod az ötös lottón, mint „őszinte, szeretetre méltó, és úgy általánosságba normális” nőd… Sajnos kompromisszumot kell kötni!
2011. febr. 5. 19:58
 14/25 anonim ***** válasza:
Ám sok nő vallja magát őszíntének, mint valójában az is. Ezzel a kérdéssel sokra nem jutsz. Alap dolognak tartják, de betartani kevesen tudják mint kimondani. Tudod ígéret is szép szó, de ha betartják úgy jó:)
2011. febr. 5. 20:00
 15/25 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkoztam. Te hány éves vagy?
2011. febr. 5. 20:00
 16/25 anonim ***** válasza:

Itt

[link]

vannak.

2011. febr. 5. 20:01
 17/25 anonim ***** válasza:
Akkor úgy írtad volna, hogy mennyországban...Ez durva, hogy ilyen képet feltettél!
2011. febr. 5. 20:03
 18/25 anonim ***** válasza:
azért ha nem mindenki a r*bancok után rohangálna, akkor talán az ilyen lányokat is észrevennék. vagyunk még néhányan, akiknem fontos az őszinteség és az igaz szerelem...
2011. febr. 5. 20:04
 19/25 anonim ***** válasza:
Tudjátok van az a férfi, akiért őszinte, megbízható, szeretnivaló barátnő lennék. De ezért a másik félnek is tennie kell. Sok férfi sokmindent elvár a nőtől, holott ennek töredékét sem adja vissza... Ha ez a dolog oda-vissza menne, talán nem lenne lehetetlen kívánság ez.
2011. febr. 5. 20:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Ez így van. Nem is rohantam a r*bancok után, de mégis csak velük lehet összefutni. Tudjuk, hogy vannak kívételek és talán nem is annyira kevés, csak az a baj, hogy nem csak a normális fiúk keresnek nőt!! Nem ilyen könnyű sajna:S
2011. febr. 5. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!