Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek? Mi van ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam 1 csajjal azt a vége felé már őlegettet szorongatót, puszilgatót, csókolóztunk, meg csikiztük egymást :)

Elköszönéskor csókkal köszöntünk meg kézen fogva mentünk :)

Ma csörgetem és nem csörget vissza az sms-re sem válaszolt még!

Máskor mindig csőrgetet meg sms-eket írt ma még semmi :S

de meg beszeltük a kővetkező talit is!

Ilyenkor mi a hiba? lehet meg gondolta magát?

Lányok ti csókolóztók első talil, randin a srácal és utána enyi volt?

2011. febr. 5. 13:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

később meg próbáljam fel hívni?

nem akarok rá szálni mi előtt azt hiszi :s

2011. febr. 5. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem korai még aggódni. Amúgy szerintem kicsit elsiettétek ezt az első talinál. Ezt tapasztalatból mondom.
2011. febr. 5. 13:23
 3/11 A kérdező kommentje:
mármint mire érted? mit sietem el?
2011. febr. 5. 13:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Meg kellene várnod, hogy ő keressen, ne légy ennyire kíváncsiskodó.. Lehet, hogy épp dolga van, s nem ér rá.. Vagy lehet, hogy a tegnapi nap nem jött be neki.
2011. febr. 5. 13:25
 5/11 A kérdező kommentje:
de ó csókolt meg mikor el köszönt akor mért nem jött be neki? ::S
2011. febr. 5. 13:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj annyit szerintem, mert írtam, hogy csak "lehet" és még igen, korai aggódni, még csak fél 2..
2011. febr. 5. 13:29
 7/11 A kérdező kommentje:

amúgy nem volt még barátnőm 22F

és ha ma nem keres fel hívjam? mert ma estére beszeltük a talit. vagy várjam még ö keres estig?

2011. febr. 5. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
első vagyok... szerintem első talin gyors a csók. Vagyis magamból kiindulva. Nekem nem annyira izgalmas már a dolog, ha könnyen megkapom a lányt.
2011. febr. 5. 13:40
 9/11 anonim ***** válasza:

A csajnak NAGYON tetszel. AKAR TÉGED!

Viszont a randi után beférkőzött az agyába, hogy túl könnyen adta magát, túl hamar belement a csókba és megijedt, hogy könnyű lánynak fogod gondolni, hogy csökkenni fog emiatt a vonzalmad iránta. Ezért most kicsit eltol magától. Azt akarja feléd kommunikálni, hogy nem is vagy neki annyira fontos, mint ahogy az tűnt randin. Azt akarja, hogy pedálozz utána kicsit, hogy feljebb emelje magát a kapcsolatban, tehát azt akarja érezni, hogy te vagy az értékesebb, akiért küzdenek.

Ha ebbe belemész és elkezded kérdezgetni, hogy mi van stb azzal egyrészt bizonytalanságot mutatsz, másrészt csökkented az értékedet a lánnyal szemben. Ezek mind tudat alatt csökkenteni fogják a lányban a vonzalmat, hiszen arra kap visszacsatolást, hogy papucs vagy, hiszen ő veszi át a dominanciát, az irányítást a kapcsolatban, ami a te dolgod lenne!

Te kerested, tudja ott az sms, a nem fogadott hívás. Most rajta a sor. Várd ki míg ő keres téged, ha nem teszi, egy-két nap múlva hívd fel, de ne hozd fel a dolgot, ne éreztesd, hogy ez téged zavar.

2011. febr. 5. 17:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Talan elfoglalt vol.. Valaszolt mar?
2011. febr. 5. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!