Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki?
Mindenkibol elo bujik neha a gyerek. Szerintem neked nem tetszik a srac es csak azert keresed kifogasnak ezt a dolgot, hogy ciki lenne, ha jarnatok. De mindegy. En csak azt tudom tanacsolni, hogy ha komolyan nem tetszik a fiu, azt mond meg neki de mihamarabb. En is vallottam mar szerelmet fiunak es o semmit nem valaszolt. Nah ennel rosszabbul nem eshetett volna semmi. Mond neki a szemebe, hogy te ugy tekintesz ra, mint ey baratra es semmi tobb.
Egyebkent ha magambol indulok ki valamilyen szintem egy kicsit megbantod, hiszen mar alapbol, ha nem kell neked az neki rosszul esik. De par het/honap es hozzaszokik a dologhoz. Tapasztalatbol mondom, sajnos.
18/L
akkor egyszerűen mondd azt, hogy kialakulóban van valami egy másik sráccal és most nem akarsz bekavarni ezzel...
engem régen egyszer így ráztak le... :S
ne vedd már ilyen komolyan! chaten írt.. ha télleg igazi férfi lenne élőben megvitatta volna ezt veled:P
mondd neki hogy érjél még egy kicsit. 1 év múlva másképp fog a lányokra nézni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!