Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagytok ilyenek? (Fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagytok ilyenek? (Fiúk, adjatok nekem válaszokat légyszi *-*. )

Figyelt kérdés
tudom, hogy ez egy rossz kérdés de azért szeretnék rá válaszokat kapni.Nem vagyok szép,sőt dagadt vagyok 160cm magas és 80kg.De miért csak az érdekli a pasikat,hogy hogy nézek ki?:@ Az miért nem elég nekik hogy kedves vagyok,megértő és vicces?Miért kell,hogy úgy nézzek ki mint egy ribanc?Kenjek magamra 2kg sminket minden reggel vasaljam a hajamat,úgy jó lennék?:O Így miért nem akar senki járni velem?:/
2011. febr. 4. 20:08
1 2
 11/17 vidaam ***** válasza:
Tudod az hogy "fogadj el úgy amilyen vagyok" LEJÁRT ..A MÚLTÉ MÁR NINCS!!!! Statisztikák szerint nyolc 18-40 közötti nőkre átlagban egy férfi jut, ami arra a következtetésre utal,hogy nagy a verseny a pályán szivi. Adj bele mindent és rukkolj elő egy új arcal ami sportos,fitt és nagyon -nagyon csinos. Plusz azzal hogy majd másoknak tetszeni fogsz megerősít majd lelkiekben is,és ha a lélek erős,nagy a boldogság.
2011. febr. 4. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előző válaszolókkal!

A pasik sem olvasnak egy nő gondolatában sem, nem látunk sajnos bele egy nő agyába sem.

Ezért mi is mint mindenki más is külső alapján ismerjük meg az illetőt, megtetszik odamegyünk és elkezdődik a kommunikáció.

De vajon mi a természetes???? Az ha valaki duci, vagy ha anorexiás? Nem!

Legyen sportos, foglalkozzon ak ülsejével, ne legyen elhízva se fiú se lány mert alapbol nem is egészséges!

Attól h reggelente felkensz 2kg sminket az nem tünteti el az úszógumikat!

Minden pasinak más külsejű lányok tetszenek, biztos akad olyan akinek a ducibb tetszik a te fajtád, csak nehéz rálelni, de neked meg tuti h az a pasi nem tetszene. :)

2011. febr. 4. 20:23
 13/17 anonim ***** válasza:
a helyzet az, hogy kell a fizikai vonzalom.
2011. febr. 4. 20:56
 14/17 anonim ***** válasza:

nézd nekem pl nem a külseje miatt kell a barátnőm, de ha dagi lenne nem kéne. ahogy te mondod, dagadt, az már sok. ha épp csak nem vékony valaki az nembaj, sokszor még jó is lehet. az hogy ne legyen kövér valaki az viszont szükséges, de nem elégséges. amúgy ő sem egy bombázó elit külsejű lány, mondom, nem a külseje miatt szerettem bele. annyi kell hogy elsőre ne legyen csúnya. ma már elképzelni sem tudom miért mondtam első tali után hogy hát nemtudom annyira nemigazán tetszik. mert ő a mindenem most, és nemigazán tudnék szebbet elképzelni nála. de ha eleve csúnya lett volna akkor nem folytatom a talizgatást hiába tudtunk jól eldumálgatni. szóval egy elsőre közömbös külső bőven elég ahhoz hogy elindulhasson egy ismerkedés és később kialakulhasson valami :)

amúgy szubjektiven nagyon szép és nagyon szeretem :) és nagyon hiányzik most is

2011. febr. 4. 21:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Sztem nemcsak az lehet a gond, h "dagadt" vagy (mondjuk sztem a 80 kg annyira nem vészes), a lányoknak sokkal fontosabb a külső, mint a fiúknak.
2011. febr. 4. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy dagi de jópofa csajjal jól el lehet hülyéskedni, de ennyi. Ha nem hozod izgalomba a pasikat, mindig csak dumálni akarnak majd veled. Fogyj le egy tizest és a lábaid elé omlanak. Sajnos ilyen világ van.
2011. febr. 5. 00:00
 17/17 anonim ***** válasza:
2Kg sminkkel 82 kiló lennél... Az még több, mint a 80... Lehet le kellene fogyni, amúgy valami kövér nyomorékot te is kifoghatsz még...
2011. febr. 5. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!