Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ilyenek? (Fiúk, adjatok nekem válaszokat légyszi *-*. )
Egyet értek az előző válaszolókkal!
A pasik sem olvasnak egy nő gondolatában sem, nem látunk sajnos bele egy nő agyába sem.
Ezért mi is mint mindenki más is külső alapján ismerjük meg az illetőt, megtetszik odamegyünk és elkezdődik a kommunikáció.
De vajon mi a természetes???? Az ha valaki duci, vagy ha anorexiás? Nem!
Legyen sportos, foglalkozzon ak ülsejével, ne legyen elhízva se fiú se lány mert alapbol nem is egészséges!
Attól h reggelente felkensz 2kg sminket az nem tünteti el az úszógumikat!
Minden pasinak más külsejű lányok tetszenek, biztos akad olyan akinek a ducibb tetszik a te fajtád, csak nehéz rálelni, de neked meg tuti h az a pasi nem tetszene. :)
nézd nekem pl nem a külseje miatt kell a barátnőm, de ha dagi lenne nem kéne. ahogy te mondod, dagadt, az már sok. ha épp csak nem vékony valaki az nembaj, sokszor még jó is lehet. az hogy ne legyen kövér valaki az viszont szükséges, de nem elégséges. amúgy ő sem egy bombázó elit külsejű lány, mondom, nem a külseje miatt szerettem bele. annyi kell hogy elsőre ne legyen csúnya. ma már elképzelni sem tudom miért mondtam első tali után hogy hát nemtudom annyira nemigazán tetszik. mert ő a mindenem most, és nemigazán tudnék szebbet elképzelni nála. de ha eleve csúnya lett volna akkor nem folytatom a talizgatást hiába tudtunk jól eldumálgatni. szóval egy elsőre közömbös külső bőven elég ahhoz hogy elindulhasson egy ismerkedés és később kialakulhasson valami :)
amúgy szubjektiven nagyon szép és nagyon szeretem :) és nagyon hiányzik most is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!