Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ilyenek? (Fiúk, adjatok nekem válaszokat légyszi *-*. )
Figyelt kérdés
tudom, hogy ez egy rossz kérdés de azért szeretnék rá válaszokat kapni.Nem vagyok szép,sőt dagadt vagyok 160cm magas és 80kg.De miért csak az érdekli a pasikat,hogy hogy nézek ki?:@ Az miért nem elég nekik hogy kedves vagyok,megértő és vicces?Miért kell,hogy úgy nézzek ki mint egy ribanc?Kenjek magamra 2kg sminket minden reggel vasaljam a hajamat,úgy jó lennék?:O Így miért nem akar senki járni velem?:/2011. febr. 4. 20:08
1/17 anonim válasza:
Én lány létemre is olyannal járok, aki tetszik. Te is biztos tetszeni fogsz valakinek... Azért meg nem kell okolni a másikat, mert külső alapján dönt. Az ember vizuális lény, te sem kezdenél olyannal, aki külsőre nem vonzz.
2/17 anonim válasza:
Attól nem leszel ribanc, ha elkezdesz sportolni és ennek következtében elkezdesz fogyni.
Ne sértődj meg, de nekem egy duci lány attól még nem lesz szexi, hogy kedves.
3/17 anonim válasza:
"Nem vagyok szép,sőt dagadt vagyok..."
Ebben minden benne van. Egy sugárzó, szexis, elbűvölő, lakókocsinyi kisugárzással, egészséges mértékű önbizalommal rendelkező nő egyszerűen nem mond ilyet. Olyannak szereti magát, amilyen. Ha te magad úgy érzed, hogy csúnya vagy és dagadt, akkor nyilván zavar, változtass. Ne azért, mert ez a "divat". Önmagadért. Ha szereted magad, az meglátszik...
4/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a "ribancos" külsejű lányok, a természetesen szépeket, kicsit visszafogottabb lányok jobban bejönnek. De nem tudom miért, valamiért a ducibb lányok nem tetszenek. Pedig jóban is vagyok velük, meg megvagyunk, csak valamiért eddig nem éreztem soha azt az érzést. :\ Tényleg nem tudom miért. De a szerelem kifürkészhetetlen, mindenkit megtalál, egyszer biztos akad egy fiú.
5/17 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, így van kódolva az ember. A külső ugyanolyan fontos, mint a belső. És megsúgom neked, nem csak nálunk, pasiknál van ez így. :)
6/17 A kérdező kommentje:
sportolok kézilabdázok:) és nem tudok fogyni,egyszerűen nem megy..most is diétázok:/ és próbálkozom,csak mindig oda jutok hogy nem akarom, hogy emiatt kelljek neki,a külsőm miatt:/
2011. febr. 4. 20:15
7/17 anonim válasza:
Mármint az első válaszolóval értek egyet. :)
8/17 anonim válasza:
Először is le kell szögeznem én nem vagyok annyira válogatós e téren. A kérdésre a válasz, hogy miért csak az érdekli? Hát azért mert ha "dagadt" vagy attól nem áll fel. Ez a legegyszerűbb magyarázat. Jó lehet van akinek ez tetszik... De kérdem én a te sok blablad mellett elgondolkodtál azon, hogy neked ki miért nem tetszik?... Mindig van olyna, aki valakinek nem tetszik, és mindig van olyan, hogy tetszel valakinek. Ha nem így lenne csupa Justin Bíbörök rohangálnának az utcán...
9/17 anonim válasza:
20:13 tökéletesen megfogalmazta amit erről gondolok! Egyébként lehet hogy tetszenél nekem, lehet valaki csúnyán dagi, és lehet szépen. Volt már kifejezetten kövér barátnőm is, semmi extrém nincs abba. De a vonzalom az ami tényleg fontos!
10/17 anonim válasza:
Én 167cm vagyok, 70 kg, fogytam már 6 kg-ot, és még lefogok 10-et(én is voltam már 80 sőőt, még 85 kg is, még is tetszettem úgy is fiúknak) Már ne haragudj, de milyen felfogás ez, hogy az r*banc meg k*rva, aki festi magát, meg vasalja a haját? Pff, ilyen felfogással. Az a r*banc, aki mindenkivel lefekszik. Gondolkozz.... Lehet hogy változtatnod kéne a felfogásodon..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!