Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok és még nem volt pasim. Pedig azt mondják hogy szép vagyok. De egyszerűen nem jön össze. Nah meg az első csóktol is parázok. Hogy nézni fognak egy nagyot hogy nem is tudok. Bocsi kicsit hösszú lett. :D mit tegyek? :O
Szia, én 20 éves vagyok, lány, nekem sem volt még barátom, én sem csókolóztam még. Nem érzem úgy, hogy bármit lekéstem volna, egyszerűen csak az igazira várok, és nem az első szembejövő fiúra, aki bejön :)
Szerintem azok a fiúk, akikkel most járhatnál még nem elég érettek, és te sem vagy az. Várj még 4-5 évet, és aztán keress komolyabb fiúkat, különben csak egy leszel a sok mai ribanc közül, az meg nem akarsz lenni, ebben biztos vagyok:)
Sok sikert
Énis 15 vagyok és körülbelül 2 hónapja volt az első.Úgyanígy voltam mint te nagyon vártam és el sem tudtam képzelni hogyan kell,milyen érzés.De amikor megtörténik rájössz,hogy semmi nehéz nincs benne,olyan ösztönös.És ugy érzed majd ,hogy teljesen természetes:)
A csóknál meg csak az nem jó ha túl nyálasan csókolsz vagy esetleg a párod de másképp probléma nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!