Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves lányok! Járnátok fiatalabb sráccal?
18:33
14-15 éves lányok többsége azt hiszi, hogy már érett nagylány, de valójában még csak egy kis csitri.
nekem azért nem volt még barátom, mert semmiképp nem akartam fiatalabb fiúval kezdeni, de még a korombeliek is TÚLZOTTAN éretlenek voltak. Most is, hogy végre otthagytam a középsulit, egy 8 évvel idősebb fiú tetszik, és nála sem érzem úgy, hogy sokkal érettebb lenne nálam. 15 évesen még a lányok is gyerekek, a szerelem, párkapcsolat a gyrekeknek nem való...
20L
21:24
Egyáltalán nincs igazad. Persze egyéne válogatja, meg oké, manapság a lányok sem az értelmi képességeikről híresek, ezt belátom, de alapvetően nincs igazad.
21:24 vagyok
Én tényt közöltem. Az már a te bajod, hogyha fáj neked az igazság.
én nem vagyok gyerekes, és még életemben nem szívtam bele a cigibe, éretten gondolkodok, volt már 2 17 éves barátnőm, szóval nem lehetetlen...:)
15/F
16:57 vagyok
ja és hogy hozzászóljak a vitához: a mai 13-15 éves lányok azt hiszik hogy sokkal érettebbek a fiúk mert a felnőttek is ezt mondogatják, de ez szerintem manapság már nem igaz, mert szerintem az pl. rohadtul nem érett dolog ha pl. 1 13 éves lány nem látja át hogy 20 éves csávónak csak a szexre kell, ja meg hogy pl. azon versenyeznek hogy ki mikor veszti el (ki mekkora kurv4...)szóval lassan a lányok ugyanolyan éretlen kisgyerekek lesznek mint a koruk beli fiúk...
21:24
Nekem ugyan nem fáj:D
És mért lenne tény az, amit te közölsz? Ennyire okos lennél, hogy a tényekkel csak te vagy tisztában? Kétlem hogy így lenne, de az egódat irigylem.
11:30
Ezek szerint mégis fáj. :)
Ez nem azért tény, mert én azt mondtam, hanem azért mert ez valóban úgy van. Én csak közölem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!