Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Keressem a szerelmet? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem a szerelmet? Vagy várjak hogy rám találjon?

Figyelt kérdés

A minap a társkereső oldalakra regisztrálva és azokat nézegetve elgondolkoztam ezen...

Mert megláttam egy lánynak a kiír-ásást amibe az volt hogy

"bocsi de csak akkor jövök fel az oldalra ha kaptam egy értesítő levelet" és ez alapján megszületett ez a kérdés bennem.

Ki mit mond erre?

2011. febr. 1. 17:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

ebben van valami :)

50% az esélye annak hogy megtalálom és 50 annak is hogy megtalál :)

2011. febr. 1. 18:26
 12/25 anonim ***** válasza:

Viccelsz?! Online társkeresőben keresni kell! Nem csak indexre tenni magad, világgá kiáltva a magányod és várni a sült galambot, hanem utánanézni. Ez az értelme. Körül kell nézned. Gondolj bele, mi lenne ha a tagok fele így gondolkodna - befuccsolna az egész rendszer. Pont ez a nagy lehetőség a társkereső oldalakban, hogy megcsinálhatod a szerencsédet, hiszen a legfontosabb dolgok alapján válogathatsz. Hol van még ennyi segítséged arra, hogy hozzád valókkal felvehesd a kapcsolatot? És pont ezt nem használnád? Ha csak azokkal ismerkedsz meg, akik írtak, annak mi értelme? Ennyi erővel bárhol ugyanolyan jó (sikertelen) az egész társkeresés, ehhez nem kell regisztrálni. Ott igenis tedd magad aktívvá. Nem arra való, hogy kifejezd szomorú elhagyatottságod, hanem hogy tegyél ellene. Hajrá!

21/N

2011. febr. 1. 19:53
 13/25 anonim ***** válasza:
Az a csaj meg tök arrogáns lehet... Nehogy már ez befolyásoljon :S
2011. febr. 1. 19:54
 14/25 A kérdező kommentje:

igaza van a hölgynek csak az a bibi az egészben

hogy kipróbáltam a dolgot

vettem 1 hónapos vipet és 20 lányra írtam rá ismerkedés céljából (figyeltem hogy milyen párt keres magának és ez alapján írtam)

és a 20 lányból (aktív felhasználók) összesen csak 2 ő válaszolt a levelemre és az azutáni beszélgetés során derült ki hogy mégse én vagyok az akit keresnek >_<

2011. febr. 1. 20:06
 15/25 anonim ***** válasza:

Mindenki így van vele :) Ettől még nem kell elkeseredni. Egyébként nézd meg, milyen lett a bemutatkozó szöveged, nézd meg a képeid, hogy jó minőségűek-e, stb. Aztán az sem mindegy, hogy mi állt azokban a levelekben, amiket küldtél nekik. Mivel egy kapósabb lány naponta több levelet kap(hat), oda kell figyelni az ilyenekre. Néha nekem is csak apróságok miatt nem vált túl szimpatikussá az illető. Mondjuk hónapokon át mindenkinek megadtam az esélyt arra, hogy pár levélen át bizonyíthasson, mostanra belefáradtam ebbe az előzékenységbe, ezért meg tudom érteni azokat a lányokat is.

Én, ha írok valakinek, akkor előtte hosszú ideig tanulmányozom minden egyes szavát, és a képeit, hogy biztosan olyat írjak, ami hatásos, ami célba ér - azaz, hogy még azelőtt kiismerjem valamennyire, mielőtt a válaszát megkapva kiderülne.

Nem tudom elhinni, hogy sikertelen vagy, ha minden stimmel, mindent gondosan, kreatívan megoldottál.

Esetleg megnézhetem a profilod? :)

2011. febr. 1. 20:57
 16/25 anonim ***** válasza:
Öhm.. 20 lánynak hogy tudtál rendes nyitólevelet írni? :)
2011. febr. 1. 20:59
 17/25 A kérdező kommentje:
simán képes vagyok rá amúgy :)
2011. febr. 1. 22:13
 18/25 anonim ***** válasza:
46%

Mivel klasszikus szerep szerint nem a lánynak kell kezdeményeznie, ezért nincs semmi gond a kiírásával.

Van egy haverom, aki szintén várja. 35 éves szűz...

A társkeresőkön nagyon kevesen keresnek társat. A lányoknak szinte csak számít, hogy sok levelet kapjanak. Az adatlapból sosem lehet kideríteni, hogy egy normális csajnak vagy önbizalom hiányos libának fogsz-e írni.

Jártam úgy, hogy megtetszett a lány szövege és képe, igaz az egész alakos képen az arcából nem lehetett sokat látni. De szimpi volt, írtam neki. Jött a válasz, hogy nem engem keres. Két napra rá csináltam egy másik profilt, kicsit eltérő adatokkal és ráírtam. Váltottunk néhány levelet, húztam az időt, végül feltettem egy másik képet. (Nem ismerhetett fel.) Megint nem engem keresett. Közben neki csak egy olyan fényképe volt, aminek csak a hangulatát lehetett látni! Komolytalan.

Lehet írni 20 egyedi levelet, de nem érdemes. Teljesen mindegy, hogy mi írsz. Ha a lány a szép szőke herceget várja, akkor semmi esélyed, ha barna vagy. Áttértem a sablonra, amit néha kiegészítek egy mondattal. Ugyanolyan hatékony, mint az egyedi levél.

2011. febr. 2. 12:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor félreérted, mi az az egyedi levél. Az olyan lúzereknek, akik egy-két sorban elintézik magukat, kár is írni, baromi komolyan gondolhatják az egészet. Vagy annyi eszük sincs hozzá, hogy rendesen megcsinálják a profiljukat, pedig nem doktori disszertációt kértek tőlük. A normális lányoknak nagyon könnyű egyedi levelet írni, és azt nem küldheted mindenkinek. Az egyedi levél nem az, hogy százféleképp le tudod írni "szia tetszel, van kedved megimserni?".

Nagyon nehéz rávenni magam, hogy válaszoljak egy ilyen hülye levélre, pedig aztán nem csak szakmunkást végzett, ezerrel pörgő IQ huszárok tudtak ilyeneket kinyögni. Bár a többi csoportból lényegesen kevesebben írtak ilyet.

Szóval nálam akkor volt esély normális válaszra vagy válaszra, ha stimmelt minden: írt magáról rendesen a profiljában, és a küldött levél sem sablon volt, amit ráhúzhatott volna 10 csajra, hanem belevette a gondolatokat, amiket az én bemutatkozásom elindított benne. Nagyon szomorú, ha valaki csak egy tucatszöveget bír összeütni nekem, mert az azt jelenti, hogy nem is fogta meg semmi a leírásomból, az életemből. Vagy nem is érdekelte a szöveg - annak alapból nem kellett volna vennie a fáradtságot. Tudom, hogy egy szánalmas bemutatkozásra csak sablont lehet küldeni, de minek kell egyáltalán egy ilyen lánynak írni? A többiek számára pedig van levél, ami megfogja őket, a saját életükben rejlik a lehetőség.

Valószínűleg mindkét nem felé élnek téveszmék, hogy miért vannak fent, és miért nem válaszolnak, vagy miért koptatják le az embereket. Magamból kiindulva, az én visszautasításom is sokan félreérthették, pedig én egyértelműen fogalmaztam. Szerintem rólam is a legtöbben azt gondolták, hogy csak poénból vagyok ott, vagy megerősíteni, hogy milyen jó nő vagyok :S Azért, mert nem fogták fel, hogy nem-illünk-össze. Közel sem. Az én szemszögemből meg ez volt katasztrófa. Jobban kiismertem őket, mint hitték volna, de váltig állítják, hogy ők olyanok, akiket én ideálisnak leírtam... És a vége sértődés, hiába fogalmazok hosszan, részletesen, érvelve, türelmesen, akkor is ez a vége, és levágom róluk, hogy az a véleményük, hogy csak mutogatni raktam fel magam.

Szóval az igazság árnyaltabb, Utolsó :)

2011. febr. 2. 15:59
 20/25 A kérdező kommentje:

én rendesen szoktam a leveleket írni mert időm van rengeteg XP

meghát minden ember másmilyen így máshogy kell a megközelítést kezdeményezni :)

2011. febr. 2. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!