Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha rátok mosolyogna egy ismeretlen lány (például én)?
Leszólítanátok vagy csak visszamosolyognátok esetleg nem is foglalkoznátok vele?
A véleményetekre vagyok kíváncsi.
Én 20 éves létemre se mennék oda egy fiúhoz, pedig nem vagyok annyira félénk. Csak úgy gondolom, hogy ha jelzem egy srácnak, hogy nem közömbös (szemezek vele, mosolygok rá...stb), akkor igenis ő tegye meg az első lépést az ismerkedésben. Ha már ismerem, akkor más a helyzet. Egy férfi igenis legyen férfi a talpán és merjen odamenni egy lányhoz, és tegye meg az első lépést. Utána már a lány is segíthet neki, ha látja rajta, hogy félénk. Én mindig is értékeltem, ha egy srác össze tudta szedni a bátorságát és mert kezdeményezni.
Úgyhogy nem hiszem, hogy oda kéne menned, inkább kacérkodj a szemeddel, mosolyogj, legyél önmagad, ne aggódj, ha elpirulsz =)
Jaj...először nem is emlékeztem h mikor tettek fel ezt a kérdést, elég régen xD Azóta már tetszett pár másik srác, persze senkivel sem sikerült összejönni...szóval még mindig teljesen egyedül vagyok.
De am köszi a választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!