Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félénk fiúk! Ti hogyan győztét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk fiúk! Ti hogyan győztétek le magatokban a félelmet az ismerkedés előtt?

Figyelt kérdés
Én úgy bevagyok szar*a hogy még facebookon sem merek ráírni mert nem ismerjük egymást, csak rátaláltam.
2011. jan. 31. 17:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Igen, köszönni sose hátrány. Aztán kérdezz tőle valamit, hogy bevond a beszélgetésbe. Pl.

Szia! Szex?

Ez még alliterál is, ami óriási műveltségre utal!

És ami elsőre talán fel sem tűnt, a kérdésben ott lapul egy árnyalt erotikus utalás is! :)

Jólvanna... itt döglök, betegen szétunom magam.

2011. jan. 31. 17:30
 12/24 Fülünyúl ***** válasza:
63%

17:15-ös

A levélke tele van alapvető hibákkal.

"Ne haragudj" - Miért haragudna? Miért kell egyből mentegetőzni? Mi baja lesz egy levéltől? Legfeljebb elolvassa és nem válaszol rá, de harag az ami biztos nem fog gerjedni benne.

"képek alapján" - Ordít róla a felszínesség, hogy neked a kasztni tetszik és az ALAPJÁN döntöttél úgy hogy írsz neki. Erre normális nő alapból nem is reagál mert tudja hogy lyukra játszol, és a domborulatai jobban érdekelnek mint ő maga.

"Ha lenne rá mód" - Persze hogy lenne, felesleges betét a mondatban.

"vagy nem veszed tolakodásnak" - Megint a mentegetőzés. Miért kell elnézést kérni ha ismerkedni akarsz? Mentegetőzések felejtősek! Határozott tudatú és fellépésű pasik előnyben.

Elköszönésnek pedig csakis szia, a puszi túlságosan bizalmaskodó egy első levélnél.

27/N

2011. jan. 31. 17:31
 13/24 anonim ***** válasza:

van akinek ez az úgymond "határozottság" jön be...nemtom...a 27 éveseknek lehet...

nekem jobban tetszik amit a srác írt.én biztos válaszolnék rá :)

21/L

2011. jan. 31. 17:37
 14/24 anonim ***** válasza:

17:37!

Amit 17:15 irt, az egyaltalan nem hatarozottsagot sugall...ugyanis en nemreg beszari, de amikor igy kezdtem el csajozgatni elobe, olyan szoveggel kezdtem es majd harmadnap megkerestem es irtam neki, erre akarmelyik azt mondja nem akar csak baratsagot...meg hogy legyek hatarozottabb.

Most nem is tudom hogy van ez...

Ilyenkor kezdtem azt jatszani, hogy csak ugy megyek oda mintha a legjobb havernom lenne es 1000eve ismernem. Ezek utan egyik sem mondta azt hogy legyek hatarozottabb, epp ellenkezoleg, ilyenkor tul hatarozott vagyok.

2011. jan. 31. 18:10
 15/24 anonim ***** válasza:

viszont nekem mar este van, mert egy kicsit elneztem, sebaj:D

elozo voltam.

2011. jan. 31. 18:11
 16/24 anonim ***** válasza:

igen azért írtam én is így "határozottság" :) nekem az inkább nyomulós amit a 27/N írt...nem határozott...

sztem sokkal szimpatikusabb ha vki téll kedvesen rákérdez h: szia remélem nem vagyok tolakodó és válaszolsz a levelemre...vagy akármi csak ne azt érezzem h nyomul mint amit itt írt vki h szia, szex? az ilyenektől hülyét kapok...

21/L

2011. jan. 31. 18:21
 17/24 anonim ***** válasza:
69%

Minden fiúnak azt mondom, hogy nyissatok a lány felé aki tetszik nektek! A legnagyobb baj az lehet, hogyha nemet mond, de ha nem nyittok, akkor lehet hogy egy nagyon jó kapcsolattól estek el. (:

18/l

2011. jan. 31. 18:39
 18/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:21

Én meg az olyanoktól "kapok hülyét", akik nem értik a viccet. Nem kell állandóan komolykodni! Az a legkiábrándítóbb.

2011. jan. 31. 19:19
 19/24 anonim ***** válasza:
egy feles után már olyan bátor vagyok hogy csak na.... :)
2011. jan. 31. 20:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Egy kib@szott rocksztárnak képzelem magam és nincs akadály :D
2011. jan. 31. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!