Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy lánnyal, miről beszélgessek vele? (többi lent)
Beszélj vele az Észak-Koreai atomkísérletekről, vagy a Föld mágnesességéről.
Ha nem tudod miről beszélj vele, az azt jelenti, hogy nincs mondanivalód a számára. Ha meg nincs mondanivalód, akkor miért akarsz vele beszélni?
Nagyon egyszerű. Megnézed a képeit egy közösségi oldalon Amit szeret arról tesz fel képet. Én pl megismertem egy lányt, aki szereti a lovakat. Én is szeretem a lovakat, és ha kialakulóban van a kínos csend akkor csak előrántom a lovakat mint témát, és egy fél órára megoldódott a gond. Persze ilyen korán kérdezgesd saját magáról pl: van-e testvére ha van akkor őt hogy hívják, mi a kedvenc elfoglaltsága, miket csinál szabadidejében. Lényegtelen hogy mit kérdezel csak kérdezősködj felőle, innen tudja hogy érdekled.
16/F
"Lényegtelen hogy mit kérdezel csak kérdezősködj felőle, innen tudja hogy érdekled."
Ez eléggé ellentmondásosan hangzik. Ebből a "mindegy mit kérdezel, csak járjon a pofád" dologból nekem pont az jön le, hogy egyáltalán nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!