Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismerkedtem egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy lánnyal, miről beszélgessek vele? (többi lent)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal ma, de nem tudom, hogy mikről tudnék vele beszélgetni MSN-en.. :S Valaki tudna mondani konkrét példát, hogy miről beszélgessek vele?
2011. jan. 30. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:
xD
2011. jan. 30. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
du ju lájk metál?
2011. jan. 30. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Beszélj vele az Észak-Koreai atomkísérletekről, vagy a Föld mágnesességéről.

Ha nem tudod miről beszélj vele, az azt jelenti, hogy nincs mondanivalód a számára. Ha meg nincs mondanivalód, akkor miért akarsz vele beszélni?

2011. jan. 30. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű. Megnézed a képeit egy közösségi oldalon Amit szeret arról tesz fel képet. Én pl megismertem egy lányt, aki szereti a lovakat. Én is szeretem a lovakat, és ha kialakulóban van a kínos csend akkor csak előrántom a lovakat mint témát, és egy fél órára megoldódott a gond. Persze ilyen korán kérdezgesd saját magáról pl: van-e testvére ha van akkor őt hogy hívják, mi a kedvenc elfoglaltsága, miket csinál szabadidejében. Lényegtelen hogy mit kérdezel csak kérdezősködj felőle, innen tudja hogy érdekled.

16/F

2011. jan. 30. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:

"Lényegtelen hogy mit kérdezel csak kérdezősködj felőle, innen tudja hogy érdekled."

Ez eléggé ellentmondásosan hangzik. Ebből a "mindegy mit kérdezel, csak járjon a pofád" dologból nekem pont az jön le, hogy egyáltalán nem érdekli.

2011. jan. 30. 19:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezzel nem arra akartam kilyukadni hogy kérdezősködjön minden hülyeségről, hanem hogy sokat kérdezzen.
2011. jan. 30. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Mindegy miről beszélsz vele, az se gáz ha néha nincs témád, a lányoknak a külső a lényeg!
2011. jan. 30. 20:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Így nekem is nehéz volt beszélgetni vele hogy nemsokat írt, de a végén írta, hogy lázas és emiatt nem volt energiája a beszélgetéshez.
2011. jan. 30. 22:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Na persze, jó kifogás. Szerintem csak el akart hajtani, mert rájött, hogy nincs miről beszélnetek. Jobb is.
2011. jan. 30. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Így már én is úgy gondolom, h el akart hajtani, de nem azért, mert nincs miről beszélgetnetek, hanem mert rondának talál.
2011. jan. 31. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!