Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen mondjak vagy ne?
Van egy srác, akivel legjobb barátok vagyunk. (14-14)
Naigen, és hétfőn a fiú rájött hogy nekem eléggé tetszik, és egész nap mosolygott rám, és kedves volt... Aztán kedd este felhívott, és elmondta nekem hogy tudja... És hogy gondolkodott a dolgon, és meg lehetne próbálni... Aztán most hétfőn talizunk, és megbeszéljük élőben, mert én most beteg vagyok...
Na és a kérdés az, hogy nem furcsa hogy a fiú ennyire gyorsan halálosan szerelmes lett belém?
(elvileg eddig is az volt...)
Mennyek bele ebbe a kapcsolatba, vagy ne?
végre 1 14 éves lány aki nem azért aggódik mert a 20+ éves barátja óvszer nélkül csinálta fel...:D
nem értem a kérdést, ha mind2en járni akartok a másikkal, akkor mi itt a gond...?:)
En a te helyedbe belevagnek. Hey, az a fiu akar veled jarni/talalkozni, aki neked tetszik. Probaljatok meg, nincs vesztenivalotok, foleg, hogy mindketten ugyanazt erzitek egymas irant!! Szoritok nektek es gyogyulj meg hamar!
18/L
Próbáld meg;)IGEN
De ha nem jön össze vagy rosszul végződik a kapcsolat akkor nehezen lesztek újra barátok:D de ez kicsitse biztos
legyetek boldogok:D
az volt a gondom, hogy úgy érzem, hogy kb. 2nap alatt belém szeretett...:O :DD
de köszönöm szépen a biztató válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!