Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van Mika klipjének? Barátnőnek vékony nőt választ, nem?
Nem vagyok egy Mika-szakértő, de úgy gondoltam, hozzá kell szólni. Mika elvileg (minimum) biszex, de nem nagyon érdekel. Abban nincs igazad, hogy a kövér nőket nem szokták dicsőíteni. Lásd: pár évtizeddel ez előtt: Queen: Fat Bottomed Girls című száma. Vannak férfiak, akár hiszed, akár nem, akiknek kifejezetten a kövér nők jönnek be, sőt még ilyen prostik is vannak. Nem biztos, hogy amit nem tudsz elképzelni, az nem létezik.
A Grace kelly-ről, amelyik számából idéztél: semmilyen transzvesztita hajlama nincs. Az a dal arról szól, hogy mikor lemezkiadót keresett, mindenféle szerepeket próbáltak ráhúzni: Robbie Williams, Craig David, stb. Ezt a dalt egy nőnek írta, egy producernek, aki a következő bohócot akarta belőle csinálni. Ennyit még én is tudok, pedig csak pár számát ismerem. A Freddie rész onnan jön, hogy mindenki Freddie Mercury-hoz hasonlítja. Ez, gondolom én, biztos idegesíti, mert nem akar szerepeknek megfelelni. Ez a dal erről szól. Én ezt csomó helyen hallottam, szóval semmilyen elemzés nem szükséges hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!