Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez olyan "első szerelem"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez olyan "első szerelem" dolog. (részemről) vajon mindent elrontottam? Lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés

kicsit bonyolult, de próbálom érhetően mondani..

Van egy fiú az évfolyamba.(7.-ben jött az iskolába) Eddig nem nagyon kommunikáltunk, meg semmi. De egyszer az utcán csak úgy köszönt, gondolom mert egy iskolába járunk és akkor gondolta hogy köszön.. vagy nem tudom, de köszönt persze visszaköszöntünk neki.. és azóta felfigyeltem rá, és elkezdett tetszeni. akkor egy barátnőmmel voltam. néha beszéltünk azóta, a dolgozatokról, hogy irtak-e már vagy mi és akkor elmondtuk hogy mik voltak benne meg ilyen általános témákat...

Eggyik nap mentem az a terem felé ahol ők voltak, és odajött hozzám. akkor 3 másik barátnőmmel voltam, de látszott hogy hozzám jött oda. A barátnőim el is húzódtak onnan, pontossabban visszafordultak.. de volt egy kis gáz.. nekem pont tele volt a szám, és ettem... (utolsó falat--> túl kicsi hogy harapj kettőt, de egybe bekapni vicces...):S :P

szóval csak mosolyogtam (csukott szájjal) de figyeltem rá, bólogattam ő meg nagy átéléssel mondta... és akkor behívták az osztálytársai. (nem emlékszem hogy mi volt, mert kicsit égőnek éreztem... nem tudom nem emlékszem a többire)

még elötte héten mentem fel a lépcsőn reggel a barátaimmal, ő meg jött le az ő barátaival, és akkor messzebről néztük egymást, gondolkodtam, hogy most köszönjek vag várjam meg, hogy ő köszön-e vagy nem... végül akkor közelebb értünk és látszott, hogy csak nekem köszönt...

és hát nekem azóta eléggé megtetszett.. helyes, kedves, viccelődős... a barátnőim szerint tetszhetek neki, mert hogy csak nekem köszön, hozzám jön oda, amikor a büfénél vagyunk akkor is odaszól.. de lehet hogy ez csak azért van, mert normális... nem tudom... valamikor semlegesen, nem is figyel vagy valami.. (nem beszéd közben) de látom, hogy messzebről is szokott nézni és szoktunk messzebről igy össze mosolyogni...

foggalmam sincs, hogy ő mit gondol rólam... szerintetek mit csináljak?? kezdeményezzek többször beszélgetéseket vele?? vagy mutassam a semlegest, de köszönjek és várjam hogy ő jöjjön ha akar valamit és akkor érdeklődjön ő???

de igazából, még abban se vagyok biztos, hogy ő már szeretne valakit.. mert még nem volt barátnője, nekem se volt még barátom..

szerintetek kezdeményezzek? vagy várjak, hogy egyáltalában ő érdeklődik-e irántam??

tudom, hogy gyerekes történet, de.... tetszik. (nem az a fajta vagyok, aki azért szeretne összejönni valakivel hogy kiírjon valahova 100 szivecskét, vagy hogy bejelöljm a férjemnek vagy akármi.. szóval nem msn, vagy facebook kapcsolat miatt szeretném.. és ő se az a kocka típus..)

2011. jan. 28. 23:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
*elfordultam, mellettem :P nyelvtan... :D
2011. febr. 14. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Ahogy látom nem tűnsz túl idősnek, de tök jól, gördülékenyen fogalmazol. Ide így kommentekbe beírhatnád, hogy a későbbi fejleményeket, aranyos történet. :)

A kérdésedre sajnos nem nagyon tudok válaszolni, mert már megválaszoltad magadnak. Van esélyed nála mindenképp szerintem, ha ennyire kezdeményezően lépett fel. Annyit tanácsolnék még, hogy egyszer-kétszer te is menj oda hozzá vagy közeledj felé szerintem, mert könnyen hiheti azt ő is, hogy nem érdekled.

2011. febr. 15. 01:55
 13/15 anonim ***** válasza:
na van valami új fejlemény azóta?:)
2011. febr. 16. 19:55
 14/15 A kérdező kommentje:

nem, tényleg nem vagyok idős.. :P még csak 8.-os vagyok, de nem olyan, hogy azért szeretnék vele összejönni, hogy elmondhassam hogy jááárunk...szóval tényleg nem divatból...

:S elég rosszul jöttek most a dolgok, mert betegvoltam másfél hétig, és mire visszamentem ő is megbetegedett.. :( :( most hétfőn már nagyon remélem, hogy jönni fog... :)

majd irok, ha történt valami!!

2011. febr. 19. 18:37
 15/15 A kérdező kommentje:

:)) húúú nagyon jó volt ma!... . :D :D

már amikor megláttam, hogy jött iskolába, nagyon örültem... :D

aztán kaja szünetben lementem a büfébe, erre megláttam, hogy jön le a lépcsőn :P :D :D eléggé kellett mosolyogjak ugyhogy ugy csináltam, mintha a barátnőmmel már nevettünk volna egy ideje.. :P :DD aztán oda állt mellém, és akkor beszéltünk pár szót, rám mosolygott, és most figyeletem, hogy ne faggyak le teljesen, ne essek szét helyben.. :D :D annyira jó volt... amikor oda áll mellém akkor tök sok ideig össze ért a karunk ... :D ááá tök jó volt :D

2011. febr. 21. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!