Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalommal csók vagy nem?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy csajjal este 9kor , reggel fél7ig beszélgettünk , sétáltunk , ez volt egyébként első randi , ezt leszámitva 2 hete ismerem össz vissz , randi az szerintem elég jól sikerült , volt párszor szájrapuszi .
Végig azon agyaltam , hogy lekapjam e , de első randin nem akartam , ez mennyire gáz szerintetek , hogy első alkalommal csak puszi volt ?
Ő 19
én 21
2011. jan. 28. 12:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,legalább a csaj is bebizonyosodik róla,hogy komolyan veszed Őt nem csak egy alkalom.:)De a következő randin óvatosan próbálkozz,és majd látjátok!:))
2/5 anonim válasza:
Szerintem elég volt a szájra puszi első randin, főleg, hogy nem is ismeritek egymást annyira régen. A második randin viszont csókold meg! :)
Sok sikert! :)
3/5 anonim válasza:
Nálunk volt csók első találkozás alkalmával, de mi előtte vagy egy hónapig beszélgettünk msn-en, kamera is volt meg minden, már alig vártuk hogy lássuk egymást. Mi délután 4kor találkoztunk és hajnal 3-kor jöttem haza. Már nagyon sokat beszélgettünk, ültünk a kocsiban itt előttünk mikor nagy csend, én a csillagokat néztem, majd visszafordultam, és láttam azt a nézést amikor már tudtam meg fog csókolni. Bevallom én is már alig vártam, de hát csak ne én kezdeményezzek már. Én örültem hogy megcsókolt. 24L ő25
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddig válaszokat , komolyan veszem őt , sőt nagyon örülnék ha hosszútávon is működne a dolog , 9 hónapja kerültem ki egy 3 éves kapcsolatból ami nagyon padlóra vágott , most jutottam el olyan szintre , hogy tovább tudok lépni , és már jólenne egy komolyabb kapcsolat
2011. jan. 28. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!