Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam egy a lányt randizni de véletlenül megharapta a nyelvem és sírva lelépett mit tegyek?
Hívtam telefonon, nem veszi fel. címét nem tudom, suli kizárva mert nem 1 suliba járunk.
Várom válaszaitokat sürgős
Ha véletlenül megharapta a nyelved, úgy érezheti, hogy elszúrt valamit, és menekül mindenki elől. Mondd meg neki, telefonon, fészbúkon, akárhogy, hogy nem történt semmi baj :-)
Ha szándékos volt a harapás, akkor nyilvánvaló.
Ő harapta meg a nyelvedet, utána ő szaladt el sírva?
Hát így nagyon nem tudsz mit tenni, hívjad szorgalmasan, ha ennyire fontos.
uhh gratulálok barátom, ezzel nagyon sokat segítettél , mondhatom kérem most már csak az irjon ide aki segitségel nem pedig cikizéssel, offolással irna ide.
köszönöm
Hát valahogy mindenképpen meg kell győznöd róla, hogy nem zavar. Valami kedveskedő poénkodással egy sms-ben.
Pl. Ha a kisbabáknak fáj valamilyük, puszit kapnak rá. Én a világ legkedvesebb lánykájától várom, hogy enyhítse nyelvem sajgását s ajkam szomját.
Lehet, hogy a nyelvemet céloztad, de a lelkemet bántottad, szó nélkül elszaladtál, s bánatomra azóta is tojsz rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!