Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok ismerkedni?
Ugyanezt a kérdést feltehetném Én is a Nökre vonatkozóan, de hogy öszinte legyek már szép lassan elfogyott a kedvem és a türelmem.
Normális emberként nem lehet érvényesülni a 20-as években, Férfiként meg pláne nem.
Ha gondolod írj egy privátot és beszélhetünk.
21/F
Csak kiváncsiságból, milyen igényeid vannak a férfival kapcsolatban? Írhatsz külső/belső tulajdonságokat is, miket tartasz normálisnak.
Eddig hol "keresgéltél"?
Kedves 20:39-es válaszoló! (:
Már hogy ne érvényesülhetnél 21 évesen? Te vagy a 17-20(akár 21) évesek célcoportja XD :D egyáltalán nem kéne emiatt feladnod vagy ilyesmi (: hidd el, vannak normális lányok is, akiknek az elvárásai nem a Himaláját verdesik, akiknél nem az a lényeg, milyen puccos helyre tudod őt elvinni vagy hogy mennyire van selyemfiúfejed, mint Justin Biebernek. xD sokan vagyunk akik ezt leszarják (már csak a sok kommentből is leszűrve amiket olvastam)
És kezdem unni, hogy mindig azzal jönnek, hogy annak, hogy a fiúk egyre félénkebbek meg hogy nem mernek odamenni a lányokhoz, annak mind mi vagyunk az oka, mert hogy mi csak nyavalygunk meg letörjük az önbizalmatokat...
ennek nem így kéne lenni, ne általánosítsatok légyszíves. mindig vannak kivételek. :D
a kérdezőnek válaszolva: nem tudni... nincs olyan hely hogy "normálisak", ahova bekopogsz és ezrével találod őket XD hidd el én sem vagyok jó helyzetben :D (azt hiszem, egy lánysulival rosszabbak az arányaim ;) )
a lényeg, hogy nyitott szemmel kell járni ;) :D
sok szerencsét (:
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!