Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok ismerkedni?
Az utolsó válaszolóhoz szólnék:
Nem tudom, hogy miből szűrted le azt, hogy nekem a külső számít...nem fogok hazudni, természetesen valamilyen szinten számít az is (és ha belegondolsz, akkor rájössz, hogy az álszent aki azt mondja, hogy semennyire sem számít neki a külső!), de nekem pl. fontosabb az, hogy legyen közös témánk, jól érezzük magunkat egymás társaságában, stb... eddig 2 barátom volt, egyik sem volt egy huh de "szép fiú"..de mikor megszerettem őket, akkor úgy éreztem, hogy enyém a világ legjobb pasija...
elég egyértelműen leírtam, hogy igen, számít a külső, de nagyon nem ez a legfontosabb!!!! És ha már itt tartunk, ahány ember annyi "szépség-fogalom"....
Úgyhogy szerintem nem kell elbújni az mögé, hogy jajj a lányok csak a pénzes és helyes pasikat keresik...mert nem..ugyanúgy, ahogy én pl. elhiszem, hogy van olyan srác, aki nem a műnőkre bukik...
jaj így ordibáltok egymással..:)
mindenkinek gondolom vannak negatív tapasztalatai.. nézd, vannak olyanok, akiknek számít az h ki van mellette, akkor meg fogja becsülni..
de akik csak ilyen lyukra/faszra járok, azok lehet idővel, vagy talán soha nem fognak magukon kívül mást megbecsülni..
hogy hol tudnál ismerkedni?
sehol-mindenhol.. erre csak egy régebbi kérdésre adott válasszal tudnék pedálozni:
"Kedves kérdező:
a legváratlanabb helyeken lehet összeismerkedni valakivel.. csak magamat hoznám példának és a 3 exbarátnőmet..
1. barátnőm biciklivel elütött és eltört a lábam.. 4 hétig minden nap meglátogatott.. ápolt.. aztán mikor tudtam járni, elhívtam moziba, és ott ... //a többi titok
2. barátnőmhöz gépet mentem szerelni mikor megismerkedünk
aztán gyanusan sokszor romlott el a gépe..:P
3. barátnőmmel meg egy parókián ismerkedtem össze.. tartottuk utána a kapcsolatot és így jöttünk össze
szóval ezzel annyit akartam az értésedre hozni, h nem kell ahhoz társkereső h összegyere valakivel.. mert ezek nem 1-2 hetes kapcsolatok voltak.. "
a helyzetet mindig magának teremti az ember..
20/f
(ui.: írtam privit remélem válaszolsz majd:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!