Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy lány.1 osztályba járunk már 3 éve. Hogy adjam a tudtára hogy szeretem? 14F vagyok, ő meg 14L
Annyira ismered, hogy már szereted is? Én is megakartam kapni a csajokat az osztályban, de valahogy egyikbe sem estem bele. Mindegy.
Az egyenes értelmes beszédet mindig helyezd előtérbe ha csajról van szó! Így működik ez!
Jajj bocsi:D Az előbb elnéztem.. azt hittem lány vagy:P
Akkor se vallj még neki szerelemet, amíg nem vagytok együtt.. De mindenképp mondd el neki, hogy tetszik neked:) Először talán csak dícsérgesd, hogy milyen csinos, jól néz ki stb.. aztán bevallhatod hogy tetszik is neked:)
Hajrááááá!:)
Hívd el randira. Egy nyugis helyen mond el Neki mit érzel iránta. :)
Sok sikert! :)
Aki mer az nyer! Nekem is ugyan ez a helyzet volt- 1.-töl egy osztályba jártunk- vettem egy nagy levegőt, mikor egyedül volt oda mentem aztán elmondtam hogy mit érzek- egy kicsit gondolkodott majd azt mondta hogy jó :))) aztán beszélgettünk kb. egy órát
Sok szerencsét!
:))) nekem ugyanez volt, csak én voltam a lány szereplő! :) jó barátom volt a fiú, és kiderült, hogy többet érez irántam puszta barátságnál... nagyon aranyos volt, sokat beszélgettünk, és rájöttem, hogy igazából én is mindvégig többet éreztem iránta barátságnál, és ez végre kijöhetett belőlem :) randiztunk párszor, összejöttünk és még mindig együtt vagyunk :)
úgyhogy hajrá :) de ha esetleg neked most nem így alakul, ne kezdj el hisztizni, próbáld megnyugtatni magad, hogy ennek most így kellett lennie. jön majd más :) vagy összejöttök ezzel a lánnyal, csak éppen nem most, hanem pár év múlva. de sok sikert kívánok! :))
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!