Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik lány barátom, mindig a pasiját hozogatja fel. Miért?
Szóval én fiú vagyok, a lány, mondhatni a legjobb barátom, napi szinten beszélgetünk, meg hülyéskedünk. Na már most van egy "kiszemelt" áldozzata, akivel próbálgatja lassan 2 hónapja. Nekem nagyon sokszor mondja, hogy "jaj hazaérek és xxx-el leszek", meg hogy "végzek az iskolában és találkozok xxx-el". Mire akar ezzel utalni? Féltékennyé akar tenni, esetleg kíváncsi a reakciómra? Az a másik személy sajnos tényleg létezik...
Vagy azt akarja hogy lépjek felé? vagymi? ő 19 én is 19
Opció 1: A lány teljesen a bizalmába fogadott és most - mit sem sejtve az állapotodról - ujjong, hogy így a srác úgy a srác.
Opció 2: Tud az érzéseidről, de ő nem viszonozza és így próbálja meg elérni, hogy letégy róla.
Az, hogy csak ki akarja ugrasztani a nyulat szerintem tuti nem nyerő. Szóval vagy beletörődsz vagy hagyod az egész kapcsolatot úgy ahogy van a fenébe.
Azért nem igen szokott menni a legjobb barátból párba átmenet, mert a lány árulásnak érzi az érzéseidet, hiszen olyan sok minden megosztott veled mint jó baráttal (igazi bizalmassal), amelyek közül jópárat a pasijának nem mondana el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!