Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, nektek milyen tipusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek milyen tipusú nyitó duma jön be, egy fiú részéről? Kérdezett korosztály 20-30 év.

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 22:36
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Szerintem azért túlzol egy kicsit az igényességgel...ne használjon férfi dezodort, hanem parfümöt,köröm legyen rendezett...basszus, neked mire kell egy férfi, hogy büszkélkedj vele az utcán vagy hogy szeresd és szeressen.Néha az az érzésem, hogy ti lányok átestetek a ló másik oldalára...régebben a férfi azt se tudta hogy öltözködjön, mással volt elfoglalva...és jött a kedves kis felesége és rendezte a kedves kis férjét, mert a nőnek meg volt a hozzá való izlése.Igen, a kinézet számit,nekem például egy lány arca, szemei fognak meg és hidd el nem azt nézem hogy mennyire szép körmei vannak és milyen izgató a parfümje...De ne haragúdj, mindenki úgy gondolkozik, ahogy jónak látja.
2011. jan. 31. 23:01
 32/36 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok :) De szerintem ha udvariasan, mosolyogva, és mosolygós szemekkel állsz egy lány elé, akkor nagyobb a sikered. Legalábbis én kevés lányt ismerek, akinek ez a fajta úriemberesség ne jönne be. A szöveget pedig ez a fellépés adja. Egy átható mosolyra önkénytelenül is hasonlóval reagálok, sőt, valószínűleg még el is pirulok ;) Ilyenkor szoktam elbújni a sálamba egy pillanatra :D Ne haragudj, hogy szöveget még mindig nem tudok ajánlani, de nem is jut eszembe, hogy mi volt a pasik belépője...

(18.26-os voltam)

2011. febr. 1. 02:14
 33/36 napietus ***** válasza:
kérdező, körömről meg ápoltságról: nekem a mamám azt mondta régen, hogy kislányom, ha csak egy ruhád lesz, azt este kimosod, reggel kivasalod, és mindig lehetsz úgy is csinos. de a KEZED, a FOGAD és a CIPŐD mindig legyen rendben, mert anélkül viszont 200 db-os gardróbbal is igénytelennek látszol. szerintem ez férfiakra ugyanúgy vonatkozik! plusz a fekete cipő-fehér zokni kombináció akkor is kiábrándító, ha egyébként nagyon jól néz ki az illető...
2011. febr. 1. 19:31
 34/36 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Amit elmondtam, gondold végig, semmi extra nem volt benne és aki ezt betartja még mindig mérföldekre van a piperkőcségtől vagy ami neked erről eszedbe jutott.

És egy kis történelem: évszázadokon keresztül a férfiak vagyonokat költöttek ruhákra és egyéb szépségcikkekre. Gondolj csak XIV. Lajosra és előtte is és utána is sokan voltak hozzá hasonlók.És igazából mindig is ez megvolt, csak egy ideig nem volt akkora marketingje,a háborúk és az utána jövő évtizedek nem igazán kedveztek ennek.

2011. febr. 1. 21:14
 35/36 anonim ***** válasza:
folyt: amit leírtál,jó, persze a férfi számítson a párja ízlésére, de azért ne a nő legyen aki egyfolytában öltözteti meg odafigyel a férfi küllemére, mert akkor az már nekem nem férfi-nő kapcsolat, hanem anyuci-gyerek viszony.
2011. febr. 1. 21:16
 36/36 A kérdező kommentje:

Rendben, neked is igazad van.Az is beteges hogy a barátnőd legyen a pótmamád,de egy pasit elutasitani azért mert nem jól párositotta a ruháit, vagy nem rendezettek a körmei egy kicsit felületes.Mert tudod, szerintem nem a ruha teszi az embert.Sokszor azok öltözködnek a legjobban, azok fektetnek hatalmas erőfeszitést a felszinre(köröm,izom,ruha stb), akik belül kicsit szegények,bizonytalanok és szükségét érzik, hogy pótolják ezt a hiányt.Sokszor nagyon értékes emberek nem fektetnek be időt saját magukra, mert fontosabb dolgokkal vannak elfoglalva, mint a kinézet.Gondolj bele, találkozol egy kedves sráccal,jóképű megfelel neked majdnem mindenféle szempontból és észreveszed hogy fehér zokni fekete cipőbe rajta meg a körmei nem épp szalonképesek.Szóba se álsz vele többet?Mert ha ezt teszed, akkor egy ugyanilyen felszines ember talál hozzád, akivel majd nézegethetitek egymás cipőjét meg körmet reggeltől estig.

Örvendek, hogy irtatók, szeretem az érveléseket,sok gondolat előjön így és persze lehet folytatni tovább...hajrá.

2011. febr. 1. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!