Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kudarcra van az egész ítélve, vagy csak sokat bénáztunk?
Ma voltam egy sráccal az első randin, kb a randi "közepéig" minden rendben volt, de utána..Először én elestem egy kis jégdarabon, utána csók közben anniyra fáztunk, hogy remegtünk és ráharapott a nyelvemre(persze csak kicsit)..
Szerintetek hagyjuk az egészet? Vagy ne?
nem olyan az élet mint a filmekben. szerintem pont attól érdekesebb, hogy nem minden "tökéletes"
ha felpofoz, vagy megcsal az már inkább lenne ok arra, hogy hagyjad.
pff... ezt még kifejezni is nehéz... -.-""""""
Hogy lehet ilyet kérdezni???!!
...most nem értem, hogy ezek miatt miért kellene ráhagyni, babonás vagy, vagy mi a fene?!
a véleményem: szerintem HAGYJÁTOK RÁ! ha ennyire rossz a gondolkodásod és ilyen szinten vagy, akkor még várj jó pár évet a kapcsolatépítéssel.
te is olyan vagy, mint a mai lányok többsége... hulladék réteg.
bocs, de ez a kérdés nagyon felhúzott és nem tudtam elmenni a kérdés mellett szó nélkül...
miért kéne hagyni?
nem abból lesz a jó kapcsolat,a hol tökéletes minden.
Szerintem is kár ezen filózni, ha szimpatikusak vagytok egymásnak és jól érzitek magatokat együtt, akkkor hajrá második, ...sokadik randi!;)
De azt azért áruld el nekünk, ugye kedvesen felsegített a srác?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!