Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy fiú azt mondja, hogy "az a másik pasi" nem érdemel meg engem!? 16/L
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 10:27
1/11 anonim válasza:
azt, hogy a másik egy se*gg és jobban járnám ha velem jönnél össze. kb. ezt gondolja, ha ilyet mondott.
4/11 anonim válasza:
valóban.
amúgy lányok ilyet nem szoktak mondani?:D , ugyanazt jelenti mint amikor a lányok mondják ,hogy az a másik csaj nem érdemel meg téged.
5/11 A kérdező kommentje:
De tényleg szoktunk...:)
2011. jan. 25. 10:35
6/11 anonim válasza:
Szerelmes beléd mint az állat és ha össze jönnél vele akkor úgy vigyázna rád mint ha egy drága ékkő lennél.Próbáld csak ki.Járjál vele és nézd meg,hogy mekkora figyelmet szentel neked.Ha megkéred,hogy ugorjon le a hídról a kedvedért akkor biztos,hogy leugrik.
Szerintem ezt akarja neked jelezni csak nem meri kimondani.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a kommikat!!! :))))
2011. jan. 25. 10:43
8/11 anonim válasza:
Két dolgot jelenthet, járna veled azért mondja, plusz benne van hogy tényleg nem úgy bánik veled ahogy kéne. Vagy esetleg csak baráti szándékból mondja mert tényleg nem járnál jól azzal a másik sráccal.
9/11 anonim válasza:
egyet értek az utolsó hozzászólóval. baráti szándékból is lehet. én is mondtam már csupán baráti alapon.
10/11 anonim válasza:
Célzás, hogy ő jobban megbecsülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!