Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze?
Szép vagyok, sokak szerint csinos is, vagyok bár kicsit telt alakom van, nagyon jó stílusérzékem van, jól öltözködök, nagyon igényes vagyok a külsőmre nézve. Nem vagyok buta, sem plázacica, értelmes vagyok és kedves is.
Akkor mégis miért taszítom a pasikat?! :S
16l
ha arra célzol nem vagyok egoista ;)
épp ellenkezőleg...
"Szép vagyok, sokak szerint csinos is, vagyok bár kicsit telt alakom van, nagyon jó stílusérzékem van, jól öltözködök, nagyon igényes vagyok a külsőmre nézve. Nem vagyok buta, sem plázacica, értelmes vagyok és kedves is.
"
Egoista vagy!
hát én úgy gondolom, hogy csak úgy nemfog valaki betoppani az életembe, hanem változtatnom kéne valamin hozzá...csak tudnám mit?!
egyébként az én időm az már eljött régebben, csak amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen is távozott...azok a régi szépidők :( bár az is igaz, hogy akkor vékonyabb voltam, lehet, hogy ez a pár plussz kiló a hibás :/
Ez nem feltétlenül egoizmus, de ha érzékeltetni akarja, hogy milyen a helyzet, nem írhatja azt, hogy "csúnya vagyok, semmihez sem értek, de szerény vagyok...", mert valószínűleg nem ez van.
A kérdésre válaszolva egyetértek azzal, hogy csak várni tudsz, mert biztos jön majd valaki, akinek tetszel. Amúgy ezt nekem is mondták, hogy lehet, hogy azért taszítom a pasikat, mert nagyon szeretném, ha valaki szeretne. És görcsösen szeretnk valakit találni. És ezt megérzik. Szerintem veled is ez lehet a probléma. Kicsit el kell lazulni, és nem kell, hogy mindíg azon agyalj, hogy nincs pasid. Előbb-utóbb úgyis lesz. :)
18/L
szerintem ne aggódj 16 évesen még bőven van időd nem úgy mint nekem (de át tudom érezni a helyzeted)
21/L
Túl fiatal vagy ahoz hogy ilyen dolgokon rágódj!!!!!
Én már csak tudom! 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!