Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randizni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú , aki tetszik nekem ..de sajnos én nem tetszem neki ! Mit csináljak ahhoz hogy tetszek neki..
és hogy elhívjon randizni ?
2011. jan. 22. 17:09
11/12 anonim válasza:
nekem is volt ilyen helyzetem. hogy tetszett nagyon egy fiú de én neki nem. én is igy csináltam olyan akartam lenni mint aki tetszik neki. de akkor nem magamat adtam. lemondtam róla és éltem a világomat mig 1 napon odajött hozzám a suliba. és megkedveltük egymást.
szval szerintem add magadat és talán sikered lesz
:D
12/12 A kérdező kommentje:
Rendben !!! :DDD
2011. jan. 22. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!