Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire zavar titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire zavar titeket az, ha egy lány magasabb nálatok?

Figyelt kérdés
Én 180 centi vagyok, és nincs önbizalmam a magasságom miatt, mert félek hogy ez nem jön be a pasiknak...amúgy szerencsére sportolás nélkül is jó alakom van. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha egy lány minden szempontpól megfelel nektek, csak a magassága nem ideális, az nagy baj?
2011. jan. 21. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

engem zavarna ha magasabb, vagy olyan magas a lány mint én, tegyük hozzá 192cm vagyok így nem sok rá az esély. ennek ellenére a kifejezetten alacsony lányok tetszenek.

23f

2011. jan. 21. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is kb 180 cm vagyok így egyáltalán nem zavarna, főleg ha jó alakod van. Szóval hozd csak helyre az önbizalmad, mert ez nem akadály inkább előny! Merre laksz amúgy? :)
2011. jan. 21. 15:26
 13/16 anonim ***** válasza:

én nem jönnék össze nálam magasabb csajjal...

sajnos a 178cm nem a legmagasabb

2011. jan. 21. 15:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagykanizsán lakok. :)
2011. jan. 21. 16:42
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

én imádom a magas nőket persze lehet azért mert én 189 vagyok .. de az mellékes :D , szerintem nagyon jól néz ki ha egy nő magas és sportos alkatú áááá

tuti hogy megvan őrülve minden fiú érted úgyhogy az hogy bemagyarázod magadnak hogy nincs az hülyeség.!.:D 16f

2011. jan. 22. 00:09
 16/16 anonim ***** válasza:
ez nem zavaró ha csak nem egy fejjel vagy magasabb
2011. jan. 22. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!