Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar titeket az, ha egy lány magasabb nálatok?
Figyelt kérdés
Én 180 centi vagyok, és nincs önbizalmam a magasságom miatt, mert félek hogy ez nem jön be a pasiknak...amúgy szerencsére sportolás nélkül is jó alakom van. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha egy lány minden szempontpól megfelel nektek, csak a magassága nem ideális, az nagy baj?2011. jan. 21. 14:24
1/16 anonim válasza:
Én 185 centi vagyok, és még esélyes, hogy nőni fogok. Így nem zavarna a magasságod, de nálam magasabb lánnyal nem járnék.
2/16 anonim válasza:
Csak a magam nevében mondanám, hogy engem ugyan nem zavarna ha a lány kicsit magasabb (én 178), de mivel azt hiszem, hogy a lányt viszont zavarná, így soha nem próbálkozom magas lányoknál.
3/16 A kérdező kommentje:
Bandee75: ez tényleg így van, a legtöbb pasi oda mer jönni hozzám, és úgy veszem észre h nem zavarja őket. Szerintem azért nincs önbizalmam egy alacsonyabb férfi társaságában, mert nem érzem magam elég nőiesnek, és sajnos ezen egyáltalán nem tudok változtatni.
2011. jan. 21. 14:30
4/16 anonim válasza:
Én lány vagyok és én sosem tudnék olyannal lenni aki nálam alacsonyabb.. persze ez nálam nem probléma mivel csak 163cm vagyok. De ne aggódj, vannak nálad magasabbak, vagy egymagasságúak is, vagy olyanok akiket biztos nem zavar hogy nagyobb vagy, feltéve, hogy téged sem zavar, hogy kisebb.
5/16 anonim válasza:
Engem zavar. Sajnos elég sok lány magasabb is nálam, mert én csak 170 cm vok.
6/16 BeerHunter válasza:
Én a két méteremmel nem sok magasabb lánnyal találkoztam :)
Egyébként barátnőm 165 cm xD
7/16 A kérdező kommentje:
amúgy érdekes, mert nekem ugye nem jönnek be az alacsonyabb pasik, de akiért már hónapok óta odáig vagyok,az csak 176 centi :)
2011. jan. 21. 14:41
8/16 anonim válasza:
Én 180cm vagyok, de nem zavar ha a csaj magasabb, ez általában a nőket szokta idegesíteni, hogy nem tudnak így a pasira férfiként nézni, szerintem ez egy nagy baromság!
Én simán tudok nőként tekinteni arra aki magasabb nálam.
De soha nem próbálkozok be magasabb csajoknál mert úgy gondolom nekik csak náluk magasabb pasi kell így nicns esélyem.
20f
9/16 anonim válasza:
Én nagyon sokáig voltam alacsony, szinte az elmúlt két évben nőttem meg, így megszokás, hogy mindenki magasabb nálam->nem zavar.
16F
10/16 anonim válasza:
Nem zavar. Fekvő helyzetben nem számít a magasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!