Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan lehet ÍGY szakítani?
Párommal lassan egy éve együtt vagyunk/voltunk. Ugyan nem lakunk együtt, de sok időt tölt nálam, akkor jön-megy, amikor kedve van. Van nálam pár cucca, de nem sok.
Tegnap előtt reggel én már elmentem otthonról, ő még aludt. Mire hazaértem egy cetlit találtam az asztalon és egy CD-t. A cetlin az a felirat volt, hogy hallgassam meg az 3. számot... Ez az EDDA-tól az Érzés volt. Azóta ki van kapcsolva a telefonja, nem hívott, nem küldött SMS-t és nem jött át.
Egész eddig minden rendeben volt köztünk. Akkor ez most mit jelent?
beatrice tökéletes :D szerintem nagyon ütne
amugy tökjó hogy így fogod fel, fel a fejjel nála biztos találsz jobbat :):)
Ez nem normális, aki 26 évesen ezt megteszi. Ne haragudj, biztos szeretted, és biztos voltak jó tulajdonságai, de ennél te jobbat érdemelsz. Ő meg nem érdemel meg senkit. Még nem vagy idős, hogy egy normális kapcsolatot kezdj, minél hamarabb lépj túl rajta.
A ruháit meg dobd a tűzre, vagy vidd el a Máltai szeretetszolgálatnak, azzal még jót is teszel. Ha erre nem volt képes, hogy beszéljen veled, akkor ezt érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!