Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is ki lehet hívni a lányt randizni, ha nem vagyok benne biztos, hogy ő is szerelmes?
17 f vagyok és van egy lány aki 16 éves.
Nagyon beleszerettem és nem bírom ki,hogy ne mondjam el neki :) De nagyon félek. Mi van ha nem ? =/
Ha megfogom a kezét és a szemébe mondom,hogy mit érzek akkor az változtat a döntésén legalább minimálisan ?
NE!
ne rohand le a szerelmeddel, ez a legszarabb, de ha akarsz tőle valamit akkor nem szabad hogy azt lássa hogy belé vagy esve. szimplán hivd EL randira, ha nemet mond akkor meg igy jártál.
kihívni párbajra szokás :)
12-14 éves :p és szerintem tök cuki, h ilyen idősen akar így randizni, majd ha 17 lesz ő is csak a szexre gondol...
ne ki hívd, hanem előre szólj neki, h ha ráérsz érted megyek, és elmehetünk sétálni ;)
ha csak úgy kihívod, lehet épp az anyukájának segít, vagy házit kell írnia... stb. Ha amúgy mondja, h bocs, nem, akkor biztosabb, h nem akar Veled sétálni, de azért még kérdezz vissza, h máskor sem ;)
mi az h hol élek ?
mi eben a rossz ? :O
Randizni akkor hívok egy lány, ha tetszik és bízom benne, hogy egy kicsi én is szimpatikus vagyok neki. Ráér 2-3 randi után szerelembe esni.
De tényleg ne ajtóstól ronts a házba. Elég annyit mondani, hogy szeretnéd megismeri. A randi után meg annyit, hogy jól érezted vele magad és szeretnéd még látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!