Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentifantezsvér kérdése:
Fiuk! Nektek is vannak érzelmeitek?
Figyelt kérdés
Úgyértem az tök szokásos hogya lányok szerelmesek leszenk aztán szenvednek és megin belezúgnak valakibe.. a fiuk csak "hú ő tetszik egy próbát megér" szinten nyomulnak vagy rendesen belezúgnak valakibe és földönvannak ha ejtik őket vagy továbblépnek és annyit mondanak h jöhet a következő???2011. jan. 18. 20:34
11/21 anonim válasza:
A férfiaknak is vannak érzései ugyan úgy emberek, mint mi!:) Lány vagyok, de muszáj volt válaszolnom!:P
20/L
12/21 anonim válasza:
én egy t101-es modell vagyok , akit visszaküldtek az időben , szóval nekem nincsenek érzéseim . semmilyenek se.
13/21 anonim válasza:
Nincsenek érzelmeink, mi gonoszak vagyunk, félj tőlünk.
15/21 anonim válasza:
vanak ! lányok játszanak is velük gondolom más ná is
16/21 anonim válasza:
minden kinek van még anak is aki elent mond
18/21 anonim válasza:
Mi az az érzelem???XD
Igen vannak érzelmeink és véka alá rejtjük őket!!!
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D És örülök hogy ilyen sok érzelemmel teli fiu van :)
2011. jan. 18. 22:44
20/21 anonim válasza:
Férfiak vagyunk, nem fürdősku.rvák...
Itt is van néhány legalja, aki itt sír, hogy nincs csaja. De nem ez a jellemző, egy férfinek erősnek kell lennie, mind fizikálisan, mind mentálisan, mind érzelmileg.
És 1x elég padlóra kerülni valaki miatt, többször nem engeded ezt meg.
És a legfontosabb: Száraz szív, száraz szem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!