Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy tökéletes szerelemvallás? Van egyáltalán olyan?
16 éves fiú vagyok és Valentin napkor elvinném a lányt Gokartozni aztán sétálni és úgy délutánfelé megfogni a kezét és a szemébe nézve közölni azt,hogy kell nekem :$
Szerintetek őrültség ?
Tök jó csak így tovább!
Az előbb azt olvastam, hogy szellem vallás és nem tudtam, hogy mi bajod van, de úgy tűnik velem van a gond:D
szerelemvallás én a kisnát ajánlanám :D kopaszok boldogak és qrva sok füstölőjük és kókuszdiójuk van :P
ja h szerelmi vallomás? passz sose bonyolítottam túl :P
de 1nek elemgy
19F
nekem a tökéletes:
megjelenik szolid borostával férfiasan kispocakkal ingben egyszál gitárral enékelné beatles-töl a michelle-t majd aztmondaná: Olivér vagyok, biztos vagyok benne hogy mindig a csúcsra jutattlak és mindig egyszerre megyünk el. kávéfüggő vagyok és megőrülök a fehérbőrű vöröshajú lányokért, kellesz nekem:)
amugy nemrossz a tiéd, tekintve milyen fiatal vagy.Sok sikert
Jó programot találtál ki, remélem összejön és a lány is értékelni fogja. :) Sok sikert!
"Tökéletes" helyzet nincs az ilyenekre, legalábbis nem lehet általánosítani, legtöbbször nem a körülmények számítanak, hanem a szándék, az érzelmek, a gondolatok, érintések...
Én úgy jöttem össze a barátommal 19 évesen (ő volt az első és még mindig tart), hogy előtte mi már egy éve ismertük egymást, barátok voltunk, sokat voltunk együtt, egymásnál - de semmi olyan nem történt. Aztán egy napon felhívott, hogy menjek ki vele sétálni a parkba. Mondtam hogy nem, tanulnom kell. 10 perc múlva bejelentkezett a neten, rámírt, hogy ha tanulnom kell, ne üljek a gép előtt, hanem gyorsan fejezzem be és menjek vele sétálni. Írtam neki, hogy bocsi, tényleg tanulok, de a gépen kell dolgoznom hozzá.
Erre fél óra múlva hirtelen azt vettem észre, hogy elment a net - barátocskám odajött a házunkhoz, átmászott a kerítésen és a ház oldalsó falában lévő villanyáramos kapcsolókkal kiiktatta az áramot (még jó, hogy a szüleim nem voltak itthon :)
Azt hittem valami kicsapta a biztosítékot, mentem ki az udvarra bosszúsan visszakapcsolni, erre látom hogy ott áll vigyorogva. Nekem is vigyorognom kellett, de próbáltam mérgesnek látszani és mondtam neki, hogy "ugye tudod, hogy ezt még megbánod?" ő pedig ezt válaszolta:
"Ugye tudod, hogy szeretlek?"
- és mielőtt szólni tudtam volna, megcsókolt. Hát persze, hogy utána nem foglalkoztam a tanulással. :)
Nekem EZ tökéletes volt. Azért meséltem el, hogy lásd milyen egyedi helyzetek vannak, ki tudja mit hoz a helyzet, a szituáció - barátom később mondta, hogy ez a mondata nem volt előre eltervezett, ki akart vinni a parkba és ott szerelmet vallani, de így sikerült - szerintem sokkal jobban ;)
Ne félj a váratlan helyzetektől, tudj változtatni az elképzeléseden, ha kell!
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:05
Ez ku.rva jó sztori, tényleg nagyon tetszett:)
Nem őrültség! Inkább kedves.
Egyvalamit viszont jegyezz meg!: Nincs olyan hogy tökéletes!!!! Ne is keresd, mert csak kudarcban lesz részed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!