Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a tudatára hogy bejön?
Van egy srác edzésen, akibe szerelmes vagyok teljesen, de nem tudom, hogy mondhatnám el neki.:S
Szoktunk beszélgetni, nevetni, de én nagyon kívánom. De félek a csalódástól is.
Lécci írjatok tippeket!:)
"Hogy adjam a tudatára hogy bejön?"
Először is utálom azokat az embereket akik egy kérdést ilyen hülyén fogalmaznak meg!
Hogyan add a tudtára? Ba*** már meg a ku*** a***ád, jó?
Odamész és megmondod neki te kis hülye, arra van a szád, nem csak szopni lehet vele, ahogyan a barátnőid mutatták Neked.
De ha még akkor is olyan kis ribi vagy hogy fosol, akkor írsz neki egy mailt és kész!! Ott az a szar msn is, meg kis szerencsével fent a száma egy közösségi oldalon és küldesz neki sms-t, a fa**omat a kis pici szádba!
" Félek a csalódástól " - te még mi a fasztól félsz? Hülye szánalmas kis csitri.
Előző válaszoló, kérlek ne nevezz beképzeltnek, mert nem tehetek róla, hogy ilyen mélyre vagy süllyedve...
meg addig ne monj véleményt másról, amíg nem ismered meg.
interneten keresztül könnyű ilyeneket mondani, de ha a szembe kéne mondanod, biztos nem mernéd. Létszi fogj vissza a dühöngéseidből, mert ember vagy, és nem állat..
.ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!