Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség a méret miatt szakítani valakivel?
Mielőtt a tapasztalatlan tinik nekiállnak okoskodni, vagy az idealisták és javíthatatlan romantikusok lehurrogni, előre bocsátanám, hogy 27 éves nő vagyok, teljesen tisztában a saját szexuális igényeimmel.
Van egy friss kapcsolatom, minden nagyon szép és jó volt, egészen az első együttlétig. Egyszerűen annyira kicsi a mérete, hogy ez nekem már kívül esik a tól-ig határon. A barátnőm rágja a fülem, hogy micsoda szemét vagyok, hogy csak emiatt akarom dobni, mert amúgy milyen kedves és helyes pasi. De én meg azt gondolom, nem vagyok szeretetszolgálat, ha nekem nem kielégítő a dolog, akkor nincs jövőnk.
Tényleg szemét vagyok?
Szia!
Szerintem teljesen igazad van. Ismered az igényeidet, amit ő nem tud kielégíteni. Én is szakítanék, viszont nem a valós indokkal, hanem kitalálnék valamit. Ocsmány dolog a hazugság,de én profi is vagyok benne és azt hiszem ebben az esetben bőven belefér :) 22/l
Pont olyan vagy mi az a csaj aki írta hogy megcsalta a barátját a szomszéddal mert neki nagyobb volt a farka és hogy hogyan mondja meg neki úgy hogy ne verje agyon...
A kérésre a válasz: igen az.
Mekkora a melled??
Lehet, hogy tök kicsi és még lóg is, mert ugye már 27 vagy.....és ha még van egy kis narancsböröd is....
Igen szemétség, de tedd ki. Majd kitesznek Téged is a testi hibáid miatt.
Utolsónak: "már 27"...?!?!
Hát, te jó hülye vagy...vagy csak 16...
Kedves utolsó!
Miért is vagyok hülye??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!