Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le?

Figyelt kérdés
egy suliba járunk, szemezünk egy ideje, mosolygunk egymásra mindig. de még nem beszéltünk. hogyan szólítsam meg?
2009. febr. 1. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahhoz,hogy erre válaszolni tudjunk,szerintem tudni kellene azt,hogy fiú vagy lány vagy és,hogy mennyi idős?

Írj!

Üdv!

2009. febr. 1. 17:54
 2/8 A kérdező kommentje:
évfolyamtársak vagyunk, mindketten 17 évesek. lány vagyok de nagyon úgy tűnik hogy ő fél kezdeményezni ezért nekem kellene...
2009. febr. 1. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Az első vagyok!

Szerintem,ha félénk,akkor hívd el sulin kívüli kikapcsolódásra!Menjetek el sétálni,vagy hívd el kávézóba,ahol ketten vagytok és nincsenek ott az osztálytársaitok!

Egyszerűen menj oda hozzá szünetben és kérdezd meg,hogy elmenne-e veled valahova?

Aztán a többi jön magától..!

Remélem,hogy tudtam segíteni!?

Sok sikert a randihoz!

Üdv!

2009. febr. 1. 18:07
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm hogy válaszoltál.

igazából még sosem beszéltünk, a nevét sem tudom. nem fog hülyén kijönni ha szimplán odamegyek hozzá és elhívom valahová?

2009. febr. 1. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Meg fog lepődni, ez biztos, de sokkal jobb mint tökölni szerintem. A legtöbb pasinak egyébként tetszik ha egy nő kezdeményez, de vannak akiknek mániájuk ez a "beszerzési" vágy. Azt viszont nem tudja senki, hogy ő melyik csoportba tartozik, szóval próba szerencse. Most komolyan, mit veszthetsz?
2009. febr. 1. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!Ismét én vagyok!

Ez esetben próbálj meg vele beszélgetni,próbáld meg megismerni,beszélgessetek és derítsd ki,hogy Te tetszel-e neki,mert az nem lenne jó,ha elhívnád és ő nemet mondana!

Remélem,hogy sikerülni fog!

Üdv!

2009. febr. 1. 18:13
 7/8 A kérdező kommentje:
igazad van. köszönöm a biztatást. :)
2009. febr. 1. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Szijah!

Szerintem előszöris kérdezz rá baráti körödbe h hogy hívják..:D Aztán mikor legközelebb szemeztek.. ints neki, hogy menjen oda hozzád.. ha oda megy kérdezd meg tölle h mi tetszik h ennyihre nézel? Majd mutatkozz be neki..:D ez be szokott jönni... ^^:) Aztán mielött elváltok és jólérezted magad kérdezd meg tölle h szeretne-e veledmég beszélgeni vagy valami.. és beszéljetek meg valamit;)

Sok szerencsét;) pusziiih^^

2009. febr. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!