Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hivjak el egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hivjak el egy lányt randira és hova érdemes menni?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy nem igazán hiszek a "szerelem elsö látásra" de nemrég meglátam egy lányt és teljesen odavagyok érte.Nem tudom hogy van e barátja, söt igazábol csak a nevét tudom.Hogy tudnam elhivni egy teázóba hogy tudjak vele beszélgetni?

És vajon mit feleljek ha megkérdezné miért hivom el?Mert vonzodom hozzá? Lányoknak bejön ez az öszinteség vagy ez túl gyors lenne? 23\\F

2009. febr. 1. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak annyit mondj neki hogy jobban megszeretnéd ismerni.Amíg ő nem ismer nem tudja mire vélni az őszinteségedet hiszen nem tudja milyen vagy.Szoval csak hívd el és beszélgess vele álalános dolgokról és ha annyit mondassz ha megkérdezné hogy miért szimpla barátság kezdetét akarod.
2009. febr. 1. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ha legközelebb összeh futsz vele és beszélgettek kérdezd meg tölle h nints e kedve elmennih veled valahova.. és ha megkédezi hogy miért akkor mond neki mert jobban megzeretnéd ismerni:) puszih^^

2009. febr. 1. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vidd étterembe vagy hasonlók mert nem tudhatod a lány mit szeret vagy hová szeret menni.Lehet,hogy ő éppen nem szereti ha meghívják és kellemetlenül érezné magát,és lehet csak azért nem menne el veled.De a teázó az szerintem még elmegy,de egy szimpla séta alatt is jót lehet beszélgetni (mondjuk így télen jobb beülni valahová).De a mozi is jó mert előtte is tudtok beszélgetni meg utánna is,még ha más téma nem is lesz akkor ott lesz a film :) A miért hívom el kérdésre pedig egyetértek a többiek válaszával.
2009. febr. 1. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam a Mozin csak nekem valahogy olyan sablonosnak tünt elsöre meg hát sötétbe nem lehet beszégetni :D
2009. febr. 1. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:

szólítsd meg (fontos, hogy a nevén szólítsd..ezt értékelik), mondd neki, hogy szeretnéd elhívni egy találkozóra..ha megkérdezi, hogy miért, akkor mondd azt, hogy azért, mert szeretnéd megismerni, meg így első látásra szimpatikusnak találtad.

ne moziba menjetek, mert ott nem lehet beszélgetni, és ne is enni, mert annak mindig az a vége, hogy az egyikőtök mondaná, de tele van a szája, és akkor a mutatóujját feltartva jelez, hogy várja meg a másik, amíg megrágja és lenyeli a falatot.. : DD azt hiszem, könnyű elképzelni ezt a helyzetet.

a teázó jó ötlet..a lényeg, hogy egy olyan hely legyen, ahol nem olyan nagy a hangzavar meg a nyüzsgés és lehet eszmecserét folytatni.

2009. febr. 1. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!