Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira hova érdemes menni?
mozi neeee. az aaannyira kommunikációgyilkos.
hívd el egy jó teázóba ha olyan a csaj. vörösoroszlán v iylesmi.
vagy sétálni vmi parkba, egy kiállításra, egy koncertre, attól függ mit szeret a nő.
igen a mozi a legjobb. ott aztán lehet beszélgetni.
sztem inkább üljetek be vmi teázóba/kávézóba vagy sétáljatok de sztem mozit semmiképp se
hát ha nincs más téma akkor felesleges a randi:D
tiszta időpocsékolás.:D
21:03
igen, te értetted, köszi :D
én is moziban voltam az első randin a barátommal.
tehát: találkoztunk kb fél órával a film előtt, addig beszéltünk stb, beültünk a filmre, (és nem síri csendben ültünk egymás mellett, a film közben is lehet pár mondatot beszélni 'húúú láttad? jaaa de durva :o imádom stallone-t *-* neeem, bruce willis jobb.. ' blablaa és utána már egyből felszabadultabban beszélgettek.) film után meg lementünk a duna partra és sétáltunk ültünk beszélgettünk.
jó nálunk nem volt kínos csend, bármiről tudtunk(tudunk :D) beszélgetni, de tényleg, ha nincs jobb, akkor így lehet beszélni a filmről elköszönésig...
17/L
Nenene!
első randira Mozit NE!
Se elejére se végére!
Először találkoztok! Gondolj bele!
- Szia! Szia!
- Mit nézzünk??
- A sikoly jó lesz...
- okés menjünk
és csend csend csend
Gyakorlatilag semmit nem tudtok a másikról és már fizetsz egy mozit és ültök bent kukán és azon gondolkodtok, hogy vajon milyen lehet a másik és próbáltok a másikra nézni és méregetni...pffffffffffffffffff
Felejtsd el!
Teázó, kávézó, bár, valami ilyesmi! Beszélgessetek, ha jó idő van akkor menjetek sétálni! (persze ne pesten a belvárosban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!