Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam? (képpel)
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon csúnya vagyok mit gondoltok rólam .Amugy ez 1,5 éve készült:)
Kort is irjatok légyszi:)
2011. jan. 14. 21:11
11/17 anonim válasza:
szerintem szép vagy de ez a frufru nem áll jól de az oldalfrufru jólállna
szerintem szép arcod van kicsit hasonlítasz gáspár katára és juno temple-re
13/17 anonim válasza:
miért nem mostani képet pakoltál fel? jó hogy nem óvodás képet raksz fel magadról...
14/17 anonim válasza:
Ha egy 10-essel idősebb lennél, már mennék is Érted :P
15/17 anonim válasza:
Nekem tetszel (már amit látni belőled) - de egy mostani, normális képet feltehetnél.
16/17 anonim válasza:
Egzotikus szép arc.
Tudod ki volt tatár a családban?
Az sem baj ha nem, hisz sok svájci sem tudja.
De akkor szerencsés vagy, hogy ilyen soká mégis elő jöttek a lappangó gének.
17/17 anonim válasza:
felteszel egy mostani képet? :)
amúgy szerintem olyan kedves,visszahúzódó arcod van :DD
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!