Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek milyen 14 éves fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 15:50
2/16 anonim válasza:
19 évesen nem stírölöm a 14 éves fiúkat!:$
4/16 anonim válasza:
Nekem azok nem jönnek be, hozzám már kicsik:) 19L
5/16 anonim válasza:
Ó f@szom, látszik vége a sulinak, meg lassan a napközinek is, jönnek a depis 13 évesek mert még nem dugtak!
6/16 anonim válasza:
Azok akik nem cigiznek, nem bunkók, nem egoisták,humorosak, és kedvesen bánnak velem. (:
14/L
7/16 anonim válasza:
Bocsi , nekem a 20-25 éves lányok jönnek be :|
De lehet velem van a gond , hogy nem jönnek be a 14 éves fiúk .
24/f
8/16 anonim válasza:
Szerintem ne a saját korosztályodban keresgélj, mert azoknak sajnos nem a velük egyidős fiúk jönnek be. Látom magam körül. Vagyis általában nem azok. Se a félénkebb lányoknak, se a p.csáknak. Ez van, de azért ha tetszik egy lány akkor egy próbát megér. :) (Nem akartam amúgy bun kó lenni, ha úgy hangzik...) 14/l
9/16 anonim válasza:
Istenem nincs olyan pasi aki minden egyes lánynak bejön..
mindenkinek más az "ideálja" .. -.-
......
10/16 anonim válasza:
Az egyik előttem lévő fiatal válaszolónak igaza van abban h a csajoknak mindig a náluk öregebb pasik jönnek be.Szval keresgélj olyan 12-13 éves körül xD,nekik még nincs semmilyen ideáljuk.(de ez még csak olyan fogjuk egymás kezét "kapcsolat" ha annak lehet nevezni)De azért csak hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!