Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsó randi, teázóban. Ki fizet, a fiú vagy mindenki a sajátját, vagy esetleg a lány?
Szia!
Természetesen a fiú fizet,pláne ha ő hívott meg!
Mindenesetre vigyél magaddal egy kevés pénzt,de ha minden jól megy,akkor ahhoz nem kell hozzányúlnod!
sok sikert a randihoz!
Üdv!
Nemrég volt fennt az oldalon egy olyasmi kérdés, hogy "számít-e az egy párkapcsolatban, hogy valakinek van-e pénze vagy nincs?" Erre az összes (!) lány azt válaszolta, hogy "ááhh, dehogy, a pénz az nem számít!"
Erre szomorúan veszem észre, hogy a lányok óriási bunkóságnak tartják, ha nem fizetik ki helyettük a fogyasztott italt. Az első randijaimon (amikor szüleimtől kéregetett pénzből "randiztam" ) bizony megesett, hogy a sajátomét is alig tudtam kifizetni, nemhogy a barátnőmét, aki 3 csésze teát ivott. Magát a felvetést sem értem, hogy mégis miért kéne meghívnom valakit, de azt meg főként nem, hogy ez miért lett mára alapelvárás és miért tahózzuk le azt, akinek sajnos nincs annyi pénze, hogy minden egyes randin lazán fizesse a mozit, a vacsorát, a kávét, a színházat, stb.. szomorú.
Első randiról van szó. Akkor olyan helyre kell menni ahol nem kell fizetni, ha ennyit nem tudsz összegyűjteni.
A többi randin persze közös, de egyébként mikor a nők arról beszélnek, hogy nem számít a pénz, feltételezem kocsiról meg luxusvilláról, meg a minden napi étteremben evésről beszéltek, illetve a folyamatos pláza shoppingolásról, nem pedig arról hogy első randevún egy teáról...Igenis tahó az a srác...
Illik a fiúnak fizetnie
de ha később te is meghívod az jó, stabilizálja a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!