Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem akar velem járni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki bejön!!!És azt mondta hogy én is bejövök neki meg hogy szép és jó csaj vagyok csak fiatal!!!Pedig csak fél év van köztünk!!!Ő 14 én pedig 13 vagyok!!!De ő mondjuk nem egy átlagos pasi mert már kb.:17 csaja volt!!!A suli legmenőbb pasija!!! XD Nah szal...a kérdés hogy miért tart fiatalnak és hogy mit változtassak?Lécci segítsetek!!! :)2009. jan. 31. 22:28
1/7 anonim válasza:
Sürgősen felejtsd el,hogy neked bármin is változtatni kéne!Ez a srác számodra legyen elérhetetlen,mert nem vagyok biztos,hogy nálad "le fog ragadni",ha sikerül is becserkészned,de nem hinném,mert ő is kimondta! Vagy nem akar megbántani és csak így akar "lerázni"
2/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a suli legmenőbb pasiját kéne kiszemelned..:) Azért vagy neki fiatal, mert menőnek érzi magát, ezért nála idősebb lány kell neki... ennyi:) nem nagyon tudnál ezen változtatni, max azzal, ha tálcán kínálod neki a tested, de azt NE tedd..
3/7 anonim válasza:
14 évesen 17 csaja? Lehet hogy ő is menőnek tartja magát és a fél év már túl fiatal neki, s neki lehet már valamivel idősebb csaj kell. De azért csak próbálkozz: kedveskedjél vele sokat hogy lássa hogy nem csak szép vagy, hanem kedves is.
Sok sikert!
;)
4/7 A kérdező kommentje:
1.:az a baj hogy nem tudom elfelejteni a fiút!!!Még azt sem tudtam felfogni hogy azt mondta rám hogy jó csaj vagyok!!!Mondjuk gondolkodtam már rajta de egy suliba járunk és minden nap látom...így elég nehéz nem észrevenni!!!Jah és azt mondta hogy ja jövőre is járni akarnék vele benne van!!!
2009. jan. 31. 22:42
5/7 anonim válasza:
Szerinted ha 17 csaja volt akkor hányszor és mondthatta a csajoknak hogy "szép és jó csaj vagy"?!Jobb az ilyet elfelejteni.Az ilyenek ugymond 'tapasztaltak'már mint abban hogy hogy kell levenni egy csajt a lábáról.Szerintem azért mondja hogy fiatal vagy mert osztályként nézi hogy te eggyel alatta vagy.Ugye?ha nem akkor meg kifogás
6/7 A kérdező kommentje:
2.:semmi esetre sem akarom tálcán kínálni a testem!!!egy ideig még nem!!! XD
és mondjuk lehet hogy igaz hogy nem a suli legmenőbb pasiját kéne kiszemelnem!!!csak tudod a suliban annyira... pasik vannak!!!tom h nem csak a suliból lehet!!!megpróbálom...XD
2009. febr. 1. 10:15
7/7 anonim válasza:
Hagyd a p*csába xD
ha igazán tetszesz neki,akkor azért tetssz neki aki vagy... :)
najah énis jó időben írok.... 2009 xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!